Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2016 - Anul XXI, nr. 69 (6182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu scandal la final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În această fereastră fotbalistică, vă propun un scurt rezumat al fazelor finale ale turneului de la Indian Wells. La băieţi, aşa cum avea să se dovedească, punctul de atracţie a fost noul episod al serialului Nole-Rafa, acum în semifinale. Nadal a avut break, apoi minge de set, dar ambele s-au dus ca şi cum n-ar fi fost, pentru ca apoi Djokovic să preia autoritar frâiele. Diferenţa de nivel dintre cei doi parcă s-a mai redus, şansa lui Rafa este s-o ajusteze pe zgură. Aşa cum ar fi trebuit să fie şi la Australian Open, Raonic a fost celălalt finalist, după ce a trecut în trei seturi de Goffin, un alt jucător în creştere vizibilă, nu de aceeaşi forţă, dar viteza sa de execuţie aduce cu a lui Federer. Numai că, în finală, acolo unde trebuie să probezi progresul făcut, te ia Djokovic pe sus şi te face de râs! 6-2, 6-0, ăsta e un scor la care spectatorii au tot dreptul să se simtă înşelaţi. Dintr-odată, brutal, s-a încheiat discursul cu cel mai bine plasat jucător care atenta la supremaţia celor mari din faţă. Sau mai curând şi Raonic se încadrează în deja numeroasa galerie a celor care pot pune probleme oricui, dar în faţa lui Djokovic rămân în fundul gol.

În schimb, la fete, nimic nu putea fi mai atractiv decât o finală Serena-Azarenka. Vika avea şansa ei dacă scăpa de unele blocaje din semifinala cu Pliskova, acolo unde a fost capabilă să facă şi trei duble greşeli la rând! Apropo de Pliskova, cehoaica mi se pare că va fi următoarea nucă tare din circuit, doar că acum a fost timpul pentru întoarcerea Azarenkăi. Şi aceasta chiar s-a produs, căci a o învinge pe Serena într-o finală exact asta înseamnă. Un dublu 6-4 care a fost atât de aproape să se năruiască în setul secund, atunci când Serena, de la 2-5, ajunsese să aibă două mingi de 5-5!

În ciuda avântului căpătat sub patronajul unuia dintre fondatorii Oracle, turneul de la Indian Wells nu s-a terminat sub auspicii prea bune, directorul turneului spunând într-un interviu nişte lucruri prea puţin elegante despre circuitul feminin. Totuşi, s-a văzut cât de mult se modifică nuanţele la preluarea şi răspreluarea declaraţiei cu pricina, ajungându-se la varianta în care fetele ar trebui să le mulţumească în genunchi lui Roger şi Rafa că există! De fapt, respectivul spusese că jucătoarele ar trebui să cadă în genunchi şi să-i mulţumească Domnului, de aceea recunosc că m-am amuzat puţin când Serena a răspuns după ureche, cum că femeile n-ar trebui să stea în genunchi pentru a mulţumi cuiva!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu scandal la final.
 Vizualizări articol: 1939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu scandal la final0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos ragu pentru paste (versiunea de post) Sosul ragu se pregătește, în versiunea sa italiană originală, cu carne tocată, legume, vin și lapte. Versiunea de post este mai modestă ca aromă, dar poate fi o alegere foarte interesantă.Avem nevoie de:200 g granule de soia texturată, o ceapă... Citeşte