Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2016 - Anul XXI, nr. 69 (6182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lungu propune amenajarea a 10 parcări supraterane în municipiul Suceava

Miercuri, 23 Martie 2016 (12:31:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Problema lipsei locurilor de parcare, care se resimte acut în toate cartierele, dar mai ales în zona centrală şi în cartierul George Enescu, ar putea fi rezolvată parţial prin realizarea unor parcări supraterane, de către municipalitatea suceveană.

„O problemă presantă este legată de locurile de parcare. Indiferent de câte locuri de parcare am vrea noi să facem, prin amenajarea de parcări de reşedinţă, ori prin instituirea de sensuri unice, numărul de maşini din Suceava este foarte mare, depăşind capacităţile infrastructurii pe care o avem”, a spus primarul Ion Lungu, care propune ca soluţie amenajarea a 10 parcări supraterane, în mai multe zone.

„Cinci din parcările subterane sunt în zona centrală, care rămâne în continuare zona cea mai aglomerată, cu toate că acolo au fost realizate parcările subterane, iar zona pietonală din faţa Palatului Administrativ permite şi parcarea maşinilor. Trei sunt propuse în cartierul George Enescu, vitregit din acest punct de vedere, pentru că străzile sunt foarte înguste, iar numărul de maşini este foarte mare. De asemenea, o parcare ar urma să fie amenajată lângă sediul Primăriei Suceava, iar alta în Zamca, unde de asemeni sunt străzi înguste”, a precizat edilul sucevean, care a lansat propunerea spre dezbatere publică, etapă necesară înainte ca proiectul de hotărâre să fie supus spre aprobare în Consiliul Local Suceava.

Proiectul de amenajare a parcărilor supraterane prevede crearea a 28 de locuri de parcare pe nivel, iar în funcţie de reglementările urbanistice ale zonei, acestea pot avea până la 5 niveluri, adică cât un bloc, punând la dispoziţie un număr maxim de 140 de locuri de parcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu propune amenajarea a 10 parcări supraterane în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Lungu propune amenajarea a 10 parcări supraterane în municipiul Suceava3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incompetentul trimis de
(23 mar 2016, 13:44:58
Bine ca acum, la 12 ani de birjarit Suceava in interes personal, marele edil din Prelipca si-a dat seama ca nu are unde parca masina. Am o idee, sa demoleze restaurantele Verrsus ;i Oscar si sa faca parcari in locul lor.
2.   Aglomeratie urbana de prost gust. trimis de
(23 mar 2016, 14:03:16
La noi la Suceava spatii nu mai sunt, totul este incremenit intr-o aglomeratie urbana de prost gust.
De ce poapoarele civilizate au gindit in viitor si au pastrat spatii largi care si-n ziua de azi au aceeasi destinatie

Pacat ca, ,,gospodarii de ieri'', trepadusii ce au fost la conducere, si-au batut joc de cartierele orasului: strazi si trotuare inguste , blocuri multe (dormitoare de campanie), fara parcuri, spatii de joaca, etc. Si asta in conditiile in care s-a construit pe loc gol, pe fostele ogoare!

Oras monoton, unde nu-ti vine a te plimba din cauza mizeriei ce te inconjoara
Ar fi multe de facut pentru ca Suceva sa merite numele de oras..
3.   Comentariu trimis de
(23 mar 2016, 21:17:58
intr-o viata viitoare, vom avea-n suceava parcare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos ragu pentru paste (versiunea de post) Sosul ragu se pregătește, în versiunea sa italiană originală, cu carne tocată, legume, vin și lapte. Versiunea de post este mai modestă ca aromă, dar poate fi o alegere foarte interesantă.Avem nevoie de:200 g granule de soia texturată, o ceapă... Citeşte