Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 feb 2014 - Anul XIX, nr. 44 (5553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Indispensabili şi izmene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mai acu' vreo două-trei luni, Real de Madrid avea parcă 8 puncte în spatele Barcelonei, iar entuziaştii susţinători ai antijocului inventat de Pep vedeau deja în vitrina clubului o nouă colecţie de trofee: campionat, cupă, iar ca bonus Champions' League. Tot pe atunci, Piticu' se accidenta cam de unul singur, într-o fază în care n-a fost nici un contact, el fiind singur cu mingea. Am scris atunci că nu ar fi vorba de efectele colaterale ale „vitaminelor” cu care cei răi ziceau că se îndoapă el şi colegii lui (din aceeaşi sursă, se zice, din care se adăpa şi Lance Armstrong: un medic, desigur, spaniol), ci de suprasolicitarea la care sunt supuşi fotbaliştii de mare performanţă în ziua de azi. Ei bine, şi fără Pitic, Barcelona a continuat să deţină locul 1, deşi diferenţa de puncte începuse să se micşoreze. Acum vreo două săptămâni, Piticu' a revenit, ba a şi înscris aproape în fiecare partidă, inclusiv în cea istorică de acum 3 zile, în care Barca a luat 3 bucăţi una după alta (dar putea să ia vreo 8 sau 9!), ceea ce a trimis-o pe locul 3, la egalitate cu Atletico Madrid, ambele cu câte 3 puncte în urma Real-ului, probabil spre disperarea (aflată abia la început!) colegului de rubrică, Gabi Manţă. La noi, adică la Real, lucrurile au stat fix pe dos: CR7 a fost suspendat pentru ultimele 3 meciuri de campionat. Fără el, Real a recuperat întreaga diferenţă, ba a luat şi 3 puncte, evident decisive, în faţa celorlalte două. Ajuns aici, mă simt obligat să vin cu o precizare: se poate, deci, şi fără Messi sau Ronaldo, dar n-are nici un haz. Tot aşa cum cum echipele alea grele din Anglia n-ar fi tot ele fără Giggs, Lampard, Terry. Sunt însă şi locuri de pe lume unde s-a creat impresia că fără Cutare individ s-ar prăbuşi toată şandramaua. Drept pentru care vă întreb: crede cineva dintre dv. că prezenţa puşcăriaşului Piţurcă la Naţională e indispensabilă? Eu cred că aşa e. Dar doar în măsura în care pentru „indispensabili” există sinonimul „izmene”. 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indispensabili şi izmene.
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Indispensabili şi izmene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei