Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 209 (5416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cu cine ne batem în baraj?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mod normal n-ar trebui să se mai întâmple nimic care să ne scoată din „cărţile calificării”, cum zice sintagma aia tocită de atâta utilizare de ziariştii obişnuiţi să scrie/vorbească doar în formule tipizate. Iar ceea ce s-a petrecut vineri nu a fost decât confirmarea unor adevăruri simple: avem o echipă mai bună evident decât cea a Ungariei şi avem o generaţie de fotbalişti care încep să-şi dea seama de propria valoare. Meciul ăsta a avut o desfăşurare cu totul diferită de ceea ce s-a petrecut în ultimii (prea mulţi) ani, când ne-am furat singuri câteva victorii şi calificări, cel mai adesea fiind invocate ghinioanele, arbitrajul, alinierea planetelor şi alte bazaconii. Ei bine, de data asta ne-a lovit o fată nebună încă de la început, greşeala de începător a ungurului fiind dublată de autoîmpiedicarea lui Marica, ceea ce a făcut ca mingea, lovită prost, să se oprească în aţe. Dacă o atingea corect, mă tem că s-ar fi întâmplat ca în repriza a doua cu pătrunderile lui Stancu şi Adi Popa. Apropo: ştie cineva ce au căutat ăştia doi pe teren? Despre Stancu am spus şi am scris de ne-am săturat şi eu, şi dumneavoastră. Cred că singurul pe lume care îl crede fotbalist e Piţurcă. După meci, m-a sunat Sorin Avram şi m-a lămurit: „Am aflat care-i rolul lui Stancu: ăsta fuge ca dementu', haotic, aiurea, de colo colo, de-i zăpăceşte pe toţi.” Da, rememorând jocul, i-am dat dreptate. Nasol e când se întâlneşte, întâmplător, cu mingea. În rest, numai de bine: pe linia de fund, Goe, Măţel şi Raţ au jucat excelent, Chiricheş a încercat ceva fiţe (că, deh!, vine de la Tottenham), Bourceanu şi Pintilii au fost impecabili la mijloc (ca bonus, Pintilii a dat şi golul care sunt convins că va intra în generice ca ăla al lui Roberto Carlos), iar în faţă e limpede ca lumina zilei că n-ai cum să joci fără Dodel care pe zi ce trece devine fotbalistul care trebuia să fie încă de acum 3-4. E loc şi pentru Gigel Bucur în locul lui Torje, deşi Piticu' a jucat bine. Îi batem şi pe turci, sunt sigur. Mai avem de aflat doar cu cine jucăm barajul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu cine ne batem în baraj?.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cu cine ne batem în baraj?4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei