Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 13 (5220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Greu fără ochi de şoim

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În sfârşit, s-a găsit cineva s-o încurce pe Barcelona! Nu îndeajuns cât s-o bată, dar un egal pe Camp Nou nu e de colea. Malaga a fost echipa în cauză, dar isprava sa nu s-a petrecut în campionat, acolo Barcelona tocmai ce o bătuse în deplasare, ci în Cupa Regelui. Deci catalanii au şansa de a anula acest 2-2 cu o victorie în retur, iar în campionat, odată consumat „ghinionul”, să-şi ducă pe noi culmi recordul de puncte. Asta până la următorul El Clasico, desigur. Apropo de Real, trupa lui Mourinho (încă!) a trecut cu un scor prea mare de Valencia pe Bernabeu, un 2-0 contestat vehement chiar de fostul madrilen Soldado, acesta fiind oprit de trei ori pentru ofsaiduri pe care un hawk-eye le-ar fi arătat pe linie.

Trecând la tenis, subiectul mai drag în aceste zile, să spunem întâi că am avansat într-adevăr cu o singură fată în turul 3 la Openul australian, aceasta fiind, previzibil, Sorana Cîrstea. Ea o va fi întâlnit deja în zori pe Na Li, aşa că azi este posibil să ne fi trezit fără nici o româncă în competiţie. Merite pomenite unele scoruri curioase. Iată, Maria Şarapova a ajuns deja la scorul de 24-0 după primele două tururi! Iar la masculin, într-un meci de 5 seturi, croatul Dodig a câştigat în toate cele 5 seturi câte 6 game-uri! Din fericire pentru el, în decisiv n-a fost 6-8, ci 6-1. Adversar i-a fost finlandezul Nieminen, epuizat deja după alte 5 seturi cu Tommy Haas în primul tur. Dacă ar fi să ne luăm după asta, ar însemna ca în turul următor să pariem pe adversarul lui Dodig, francezul Gasquet. L-am văzut şi pe Federer cum şi-a confirmat palmaresul în faţa lui Davidenko, dar adversarul n-a fost deloc unul facil, mai ales pentru această fază a competiţiei. De altfel, pentru Federer a început deja seria înfruntărilor dificile la capătul cărora ar trebui să se afle, teoretic, Murray şi apoi Djokovic. Elveţianul va juca în turul 3 cu localnicul Tomic, un tânăr cu viitor cert care va juca la sacrificiu, mai ales că această lună ianuarie deja e fantastică pentru el: l-a bătut pe Djokovic în Cupa Hopman şi a cîştigat primul titlu al carierei la Sidney. Vă daţi seama ce ar însemna pentru el să-l bată şi pe Federer...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greu fără ochi de şoim.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greu fără ochi de şoim0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei