Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 aug 2012 - Anul XVII, nr. 199 (5104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Când fotbalul bate filmul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inversiunea de scor de la Rapid-CFR poate sta oricând alături de faimosul Dinamo-Foresta, dar în studioul televiziunii care transmitea meciul era prezent şi Cornel Dinu şi nu se cădea să fie adus în discuţie un asemenea precedent. Punctul de inflexiune al partidei mi s-a părut a fi mai devreme de pauză, la accidentarea lui Ronny. Sigur, Rapidul era tot groggy, dar măcar a căpătat un răgaz nesperat până la gong. Dar, trebuie spus, în rolul de sparring-partner din prima repriză a distribuit-o propriul portar, acela care fusese lăudat de toată lumea etapă trecută, la debut. La ambele goluri Peçanha s-a aflat unde trebuie, dar mingea a trecut de fiecare dată prin el, prin locuri teoretic acoperite de câte un membru. În sfârşit, a venit şi pauza, cu obişnuitele scandări potrivnice şi înjurături. Iar unii băieţi intransigenţi din galerie, îmi face plăcere s-o spun, au procedat ca nişte demni discipoli ai lui Becali, părăsind echipa la greu. Ăştia, de ruşine, n-ar trebui să mai calce pe stadion o vreme. Na, că echipa a întors o situaţie imposibilă, 0-2 la pauză şi om în minus, fără ajutorul nepreţuit al ultraşilor. Cei care au rămas s-au putut bucura de ceva atât de rar încât vor avea ce povesti toată viaţa. E drept, a fost şi penaltiul acela, dar în fotbal trebuie să profiţi şi de cadouri. Uneori se mai dă fault şi fără contact, dacă adversarul te obligă să plonjezi ca să-l eviţi, însă asta doar dacă atacul este brutal, ceea ce n-a fost cazul aici. Iată că alternanţa aia a rezultatelor campionat-cupe europene, care nu s-a verificat la Steaua, i-a lovit rău de tot pe ardeleni, când nici nu se aşteptau. Dar poate că tot răul este spre bine, greşelile din campionat se pot îndrepta, cele din returul cu Basel ar fi ireparabile.

În studio, moderatorul Ivanovic s-a exprimat fariseic la adresa lui Sabău, ba genial, ba cu puţini neuroni (din pricina acelei silenzio stampa în care se află antrenorul Rapidului). Nu ştiu care dintre ei ar ieşi în câştig la recensământul neuronilor, ştiu însă că acolo, pe un scaun alăturat, se afla Andrei Vochin, care n-a suflat un cuvinţel despre mizeriile scrise de colegii săi la gazetă, adevăratul motiv pentru care Sabău nu mai vorbeşte cu presa. Şi bine face!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Când fotbalul bate filmul.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Când fotbalul bate filmul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei