Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 179 (5386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfaturi pentru a deveni un partener de viaţă mai bun

Găsirea sufletului pereche nu este cel mai dificil lucru în viaţa unei persoane, spre deosebire de menţinerea pasiunii, foarte multe cupluri neputând să reziste într-o relaţie mai ales din cauza problemelor de comunicare cu partenerul de viaţă, informează fitnea.com.

Astfel, dacă ţi-ai găsit sufletul pereche, este absolut normal să îţi doreşti să ajungi să fii şi un partener de viaţă mai bun şi mai înţelegător. În acest sens, există câteva reguli simple care trebuie urmate.

 

În primul rând nu trebuie să grăbeşti lucrurile. Aceasta este o problemă care face ca relaţiile să se destrame înainte să se realizeze o conexiune între parteneri. Atunci când îţi arăţi disponibilitatea prea mult, cealaltă persoană şi-ar putea pierde interesul. Este foarte important să laşi ca totul să vină de la sine, să nu forţezi lucrurile. Dacă este dat ca să fiţi împreună, atunci cu siguranţă acest lucru se va întâmpla.

 

Un alt lucru important este să fii o persoană optimistă. Nimănui nu îi place să aibă alături o persoană pesimistă şi cu o gândire întunecată. Dacă eşti o astfel de persoană, încearcă să îţi schimbi atitudinea, astfel s-ar putea ca partenerul tău să obosească ascultând criticile. Pe de altă parte, dacă eşti o persoană matură, pozitivă, optimistă şi care face glume, partenerul tău sigur nu se va plictisi de tine. Important este să faci în aşa fel încât persoana iubită să-şi dorească să fii alături de ea. De asemenea, nu uita de glume, care sunt sarea şi piperul într-un cuplu.

 

Într-o relaţie trebuie să fii onest. Lipsa sincerităţii este una dintre cele mai frecvente probleme ale cuplurilor. După cum se ştie "o greşeală recunoscută este pe jumătate iertată". Este mult mai bine ca partenerul de viaţă să afle de la tine o informaţie decât dintr-o a treia sursă. Fii tu însuţi şi nu uita că nu este ruşinos să recunoşti atunci când greşeşti.

 

Pe de altă parte, într-o relaţie, este foarte important să rămâi o persoană atractivă. O greşeală pe care o fac oamenii frecvent este să nu mai acorde atenţie felului în care arată şi în care se îmbracă. Acest lucru poate contribui la stingerea pasiunii dintre două persoane.

Totodată, fiecare partener are nevoie de spaţiu şi este esenţial ca acest lucru să fie înţeles de fiecare dintre parteneri. Comunicarea stă la baza unei relaţii sau căsnicii fericite. Trebuie să fii o persoană deschisă şi să discuţi fiecare lucru cu persoana iubită, chiar şi problemele intime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfaturi pentru a deveni un partener de viaţă mai bun.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfaturi pentru a deveni un partener de viaţă mai bun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei