Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 179 (5386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Le-a sosit certificatul de prostie!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Degringolada și derizoriul în care a fost aruncat fotbalul românesc după decizia TAS în privința Rapidului transformă clasamentul Ligii 1 într-unul de neprivit. După trei etape, o echipă, Chiajna, n-are nici un joc disputat, Steaua – pentru care era imposibil de găsit dată liberă în sezonul de toamnă pentru restanța cu Astra – își adaugă încă un meci pe lista de așteptare, iar Vasluiul și Viitorul trebuie să rejoace câte o partidă (în care ambele au făcut puncte, deci n-are cum să le pice bine). Nu mai vorbim de dauna aproape totală suferită de Rapid. Și toate astea pentru ce? Pentru că la vârful fotbalului românesc colcăie impostorii. Îmi amintesc cu scârbă de șmecheria golănească afișată de Sandu Mircea la conferința de presă la care se ascundea după votul dubioșilor din Comitetul Executiv, când scoteau din pălărie acel meci de baraj situat nu numai în afara oricărui regulament, ci și în afara logicii. Ia-ți, bă, toată șleahta și pleacă odată din scaunul pe care îl tocești de la Revoluție încoace! Vă dați seama cum suntem priviți noi, românii, în cercurile de la UEFA? După ce că ne socotesc cvasineguvernabili din punct de vedere politic, europenii trebuie că râd cu gura până la urechi de cât de proști pot fi ăștia de ne conduc fotbalul. Și mai vine și penalul de Dragomir Dumitru și spune că, dacă Rapidul îi dă în judecată pe autorii catastrofei, va ajunge în liga a cincea! Păi ăsta nu miroase a șantaj, bă securistule?! Fraieri ar fi să mai înapoieze ăștia de la Rapid vreun eurocent din tranșa încasată din drepturile de televizare. Să-i acopere Dragomir Dumitru din banii sifonați de RCS-RDS către firma lui de nunți și înmormântări! Pe bune, decât să dezbată privatizarea CFR Marfă, CSAT-ul ar trebui să-și treacă pe ordinea de zi înghețarea sezonului fotbalistic dacă sabotorii ăștia, care ne subminează ca popor, nu-și dau demisia în bloc. Sau în vilă, că așa le sună lor mai familiar!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Le-a sosit certificatul de prostie!.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Le-a sosit certificatul de prostie!4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei