Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 175 (5382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

România participă la Târgul internaţional de arte şi meşteşuguri de la Ierusalim

Obiecte specifice pentru Valea Prahovei vor fi prezentate în cadrul standului României de la cea de-a 38-a ediţie a Târgului internaţional de arte şi meşteşuguri de la Ierusalim, care se va desfăşura în perioada 5-17 august, potrivit unui comunicat al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv.

Astfel, meşterii prezenţi la standul României vor oferi workshop-uri ad-hoc şi explicaţii detaliate despre meşteşugurile, tradiţiile şi turismul rural din Valea Prahovei.

Anca-Mihaela Vitaliş, Alina-Andreea Moraru şi Georgiana Cristina Bălăşescu, cele trei artiste populare care vor fi prezente la standul Românesc, sunt specializate în creaţia pieselor de port popular.

Totodată, publicul prezent la Târgul de la Ierusalim va putea să admire şi să cumpere cămăşi populare româneşti - "ii", ştergare şi feţe de masă autentice, ţesute în casă, dar şi alte obiecte de artizanat lucrate manual, cu materiale tradiţionale.

Potrivit comunicatului, la ediţia de anul trecut a târgului, participarea României s-a bucurat de succes, la standul românesc fiind prezentate obiecte specifice pentru zona Bucovinei şi un spectacol folcloric al grupului de tineri dansatori "Dorna Dorului". Standul României a fost vizitat de primarul Ierusalimului, Nir Barkat, care s-a arătat interesat de tradiţiile şi meşteşugurile din România. La invitaţia acestuia, grupul de dansatori "Dorna Dorului" a oferit un scurt spectacol în cadrul Primăriei din Ierusalim.

Târgul internaţional de arte şi meşteşuguri de la Ierusalim este cel mai mare eveniment de profil din Israel, reunind la fiecare ediţie peste 150 de artişti din Israel şi 30 - 40 de standuri internaţionale, care prezintă obiecte de artizanat realizate în tehnici din cele mai diverse, de la cele tradiţionale până la tehnologii contemporane de manufacturare, serii mici şi unicate.

De asemenea, în cadrul târgului vor avea loc demonstraţii de lucru, workshop-uri, spectacole de teatru neconvenţional, muzică, dans, precum şi un târg internaţional culinar. Evenimentul se bucură de un foarte mare interes din partea publicului israelian, fiind vizitat la fiecare ediţie de aproximativ 100.000 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România participă la Târgul internaţional de arte şi meşteşuguri de la Ierusalim.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România participă la Târgul internaţional de arte şi meşteşuguri de la Ierusalim0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei