Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 102 (5309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campania lui Obama, recompensată cu un Webby Award 2013

 

Echipa care a coordonat campania electorală a lui Barack Obama pe internet cu ocazia alegerilor prezidenţiale americane din 2012 a fost recompensată marţi cu un Webby Award, un trofeu care premiază excelenţa pe internet, în mai multe domenii, informează liberation.fr.

Colaboratorii care au realizat campania preşedintelui Obama pe internet au fost premiaţi pentru "o campanie istorică şi care a combinat într-un mod strălucit bunul simţ politic şi geniul tehnologic pentru a se transforma într-o armă secretă care a dus la realegerea lui Barack Obama în funcţia de preşedinte", au declarat organizatorii Webby Awards.

Echipa lui Barack Obama a fost salutată şi pentru faptul că a făcut din internet una dintre soluţiile-cheie din campania preşedintelui aflat în cursa pentru a fi reales şi pentru faptul că a ştiut să analizeze în timp real datele culese de pe internet pentru a "ţinti" mai bine alegătorii potenţiali.

Câştigătorii acestor premii, denumite şi "Oscarurile internetului" - decernate de International Academy of Digital Arts and Sciences -, au fost aleşi de un juriu în care s-au aflat cântăreţul britanic David Bowie, fondatoarea grupului media Huffington Post, Arianna Huffington, pionierul internetului Vincent Cerf, cofondatorul platformei de microblogging Twitter, Biz Stone, şi cofondatorul reţelei Instagram, Kevin Systrom.

Organizatorii Webby Awards 2013 i-au premiat şi pe actorul Kevin Spacey şi pe cofondatoarea casei sale de producţie, Dana Brunetti, pentru munca lor aflată la originea succesului uriaş de care se bucură serialul "House of Cards", difuzat exclusiv online.

Cântăreţul R&B Frank Ocean a fost desemnat "Personalitatea Webby a anului 2013". Pe contul său de pe platforma Tumblr, artistul american a publicat un text în care povestea cum s-a îndrăgostit de un băiat, la vârsta de 19 ani, "un gest considerat de multe persoane ca fiind unul deosebit de curajos, în virtutea numeroaselor discriminări din trecut care au marcat muzica hip-hop şi R&B", au precizat organizatorii Webby Awards.

Campania de promovare a parfumului lansat de Justin Bieber, denumit "Girlfriend", în cadrul căreia fanii erau invitaţi să posteze propriile versiuni video ale videoclipului piesei omonime lansate anul trecut de cântăreţul canadian, a fost recompensată cu trofeul People's Voice Award, decernat de public.

Serialul online cu actorul Jerry Seinfeld, "Comedians in Cars Getting Coffee", care îl prezintă pe starul american stând de vorbă cu diverşi alţi actori, a câştigat trofeul "Outstanding Comedic Performance" şi a fost lăudat pentru faptul că a reuşit să combine cu succes "stilul de divertisment de la Hollywood cu internetul".

Lady Gaga, care, ca şi Justin Bieber, este renumită pentru faptul că se foloseşte de platformele de socializare online pentru a-şi crea o "armată" de fani, a fost premiată pentru "Gaga's Workshop", un proiect lansat de artistă în colaborare cu lanţul de magazine universale Barneys.

Actorii Ben Stiller, Ken Marino şi producătoarea Erica Oyama au fost recompensaţi cu un Webby Award pentru serialul online de comedie "Burning Love".

Jucătorul de fotbal american Chris Kluwe a fost recompensat pentru activismul său online şi a primit titlul de Atletul Anului, iar Steve Wilhite a primit premiul Webby pentru întreaga carieră, care a recompensat durabilitatea de două decenii a formatului său de fotografii GIF.

Companii de prestigiu precum New York Times, HBO şi Nike au fost la rândul lor premiate cu Webby. Premii au primit şi site-ul de ştiri false, The Onion, şi site-ul de ştiri umoristice Funny or Die.

Laureaţii celei de-a 17-a gale Webby Awards îşi vor primi trofeele în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la New York, pe 22 mai. Unul dintre elementele de originalitate ale acestei ceremonii îl constituie regula impuse celor premiaţi, care sunt obligaţi să rostească un discurs de acceptare a premiului de cel mult cinci cuvinte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania lui Obama, recompensată cu un Webby Award 2013.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania lui Obama, recompensată cu un Webby Award 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei