Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2012 - Anul XVII, nr. 216 (5121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţeta săptămânii: Vită Stroganoff

Cunoscută şi apreciată în întreaga lume, vita Stroganoff este un preparat delicios şi, mai ales, uşor de realizat. Important este să folosiţi doar antricot sau muşchiuleţ de vită.

 

Număr de porţii: 8

Ingrediente:


1 pachet de paste făinoase cu ou - de preferat fusilli - fierte "al dente", care au fost scurse şi clătite în apă rece
250 de grame de ciuperci proaspete, feliate
1 ceapă mare, tăiată julien
¼ pachet de unt (aproximativ 63 de grame)
1 kilogram de carne de vită - antricot sau muşchiuleţ
4 linguri de făină
2 ceşti de supă de vită
1 ceaşcă de smântână 
sare şi piper negru, după gust

 

Mod de preparare:

1. Se fierb pastele în apă cu sare timp de aproximativ 8 minute, sau până devin "al dente". Se scurg de apa în care au fiert şi se clătesc în jet de apă rece.

2. Cât timp fierb pastele, se prepară sosul. Într-o tigaie mai mare, se adaugă două linguri de unt topit la temperatura camerei, în care se călesc ciupercile şi ceapa. Când acestea s-au înmuiat, se scot din tigaie cu o spumieră.

3. În aceeaşi tigaie se adaugă untul rămas. Când untul începe să sfârâie, se adaugă carnea de vită care se prăjeşte, la temperatură medie, până se rumeneşte. Se adaugă făina şi se amestecă până se obţine un sos mai consistent.

4. Se adaugă în tigaie ciupercile şi ceapa, peste întreaga compoziţie turnându-se smântâna.

5. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

6. Întreaga compoziţie se lasă pe foc până ajunge aproape de temperatura de fierbere.

Se serveşte caldă, decorată cu pătrunjel verde şi cu garnitură de cartofi natur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţeta săptămânii: Vită Stroganoff.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţeta săptămânii: Vită Stroganoff0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei