Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2012 - Anul XVII, nr. 216 (5121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmul "Terapie de cuplu", pe marile ecrane româneşti, din 21 septembrie

Filmul "Terapie de cuplu/ Hope Springs", cu Meryl Streep şi Tommy Lee Jones în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 21 septembrie, informează MediaPro Distribution.

După un mariaj de trei decenii, Maeve şi Arnold apelează la consilierul marital Bernie Field pentru a se hotărî dacă mai rămân sau nu împreună. Pe parcursul unui singur weekend, cei doi soţi îşi vor decide viitorul.

Alături de Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, din distribuţia filmului regizat de David Frankel face parte şi Steve Carell.

Meryl Streep a câştigat în acest an premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophiei". Streep are, în total, 17 nominalizări la Oscar. Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" şi "Julie şi Julia", Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Actorul Tommy Lee Jones, premiat cu Oscar în 1993 ("Evadatul"), în vârstă de 65 de ani, este celebru atât pentru roluri pozitive - "Legea e lege", "Bărbaţii în negru" -, cât şi pentru personaje negative - "Născuţi asasini", "Teroare în Boston", "Batman Forever". El a regizat lungmetrajele "Cele trei înmormântări ale lui Melquiades Estrada" (2006), care i-a adus şi premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes, şi "The Good Old Boys" (1995).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul "Terapie de cuplu", pe marile ecrane româneşti, din 21 septembrie.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul "Terapie de cuplu", pe marile ecrane româneşti, din 21 septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei