Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2011 - Anul XVI, nr. 223 (4821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţeta săptămânii: Prăjitură cu pere şi ciocolată

Prăjitura cu pere şi ciocolată este un desert de toamnă delicios, care se poate servi cu o cremă sau o îngheţată de vanilie sau cu un sirop preparat din fructe de pădure şi puţin zahăr, informează linternaute.fr.

Număr de porţii: 8

 

Ingrediente:

200 de grame de făină
150 de grame de brânză de vaci (cu conţinut mare de grăsime)
120 de grame de zahăr pudră
100 de grame de ciocolată neagră
100 de grame de ciocolată albă
3 - 4 pere proaspete
4 ouă
2 linguri de lapte
2 linguri de extract de vanilie
1 pliculeţ de zahăr vanilat
1 plic de drojdie uscată
1 vârf de cuţit de sare

 

Mod de preparare:

1. Cuptorul se încălzeşte la 180°C.

2. Într-un vas se bat spumă gălbenuşurile şi zahărul, până îşi dublează volumul. Se adaugă brânza, făina, drojdia şi vanilia şi se amestecă bine pentru a elimina cocoloaşele.

3. Ciocolata albă se taie în bucăţi mari. Ciocolata neagră se topeşte pe baie de aburi împreună cu laptele. Perele se curăţă de coajă şi se taie în bucăţi, care se dau prin puţină făină.

4. În compoziţia de ouă se adaugă ciocolata neagră topită, ciocolata albă şi perele.

5. Albuşurile se bat spumă tare şi se încorporează delicat, mişcând lingura de sus în jos, în compoziţia de prăjitură.

6. Se unge cu unt şi se tapetează cu făină o formă de prăjitură, se toarnă compoziţia de mai sus şi se coace aproximativ 35 de minute. După ce s-a răcit, prăjitura se pudrează cu zahăr.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţeta săptămânii: Prăjitură cu pere şi ciocolată.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţeta săptămânii: Prăjitură cu pere şi ciocolată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei