Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2010 - Anul XV, nr. 273 (4564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse va susţine, în Brazilia, primele ei concerte după o pauză de aproape trei ani

Amy Winehouse a anunţat că va concerta în Brazilia, în ianuarie 2011, cele patru concerte programate fiind primele show-uri live pe care cântăreaţa britanică le va susţine după o pauză de aproape trei ani, potrivit unui comunicat postat, miercuri, pe site-ul artistei, informează Reuters.

Amy Winehouse va susţine trei concerte în cadrul Summer Soul Festival din Brazilia - pe 8 ianuarie, în Florianopolis, pe 13 ianuarie, în Recife, şi pe 15 ianuarie, în Sao Paolo. Pe 11 ianuarie, artista britanică va susţine un alt show, la Arena HSBC din Rio de Janeiro.

Cântăreaţa soul Janelle Monaé va cânta în deschiderea tuturor celor patru spectacole, iar Mayer Hawthorne va cânta pe aceeaşi scenă cu Amy Winehouse în cadrul Summer Soul Festival.

Acestea vor fi primele concerte live pe care Amy Winehouse le va susţine după o pauză concertistică de trei ani. Începând cu 2008, cântăreaţa şi-a anulat o serie de show-uri, inclusiv participarea la renumitul festival Coachella din 2009.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, se pare că şi-a făcut ordine în viaţa personală.

Astfel, anul acesta, în octombrie, Amy Winehouse şi-a surprins fanii interpretând patru piese cu ocazia lansării liniei vestimentare pentru Fred Perry. În iulie, cântăreaţa a cântat o piesă împreună cu Mark Ronson, într-un club din Londra.

Totodată, piesa "It's My Party", prima înregistrare a artistei britanice după albumul "Back to Black", lansat în 2006, a fost inclusă pe compilaţia lansată recent de Quincy Jones, intitulată "Q: Soul Bossa Nostra".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse va susţine, în Brazilia, primele ei concerte după o pauză de aproape trei ani.
 Vizualizări articol: 396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse va susţine, în Brazilia, primele ei concerte după o pauză de aproape trei ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei