Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un duet Michael Jackson-Akon va fi lansat luni, 15 noiembrie

Un duet înregistrat de Michael Jackson cu rapperul Akon, extras de pe albumul "MICHAEL", primul material discografic ce va fi lansat după moartea "regelui muzicii pop", va fi pus în vânzare, luni, 15 noiembrie, au anunţat, joi, reprezentanţii Sony Music, citaţi de Reuters. com.

Intitulat "Hold My Hand", acest duet a fost înregistrat în 2007, iar o versiune nefinisată a cântecului a fost postată fraudulos pe internet în anul 2008.

Reprezentanţii casei de discuri Epic Records, o divizie a grupului Sony Music, au declarat că rapperul Akon a finalizat recent producţia acestei piese. Single-ul va fi lansat, la nivel global, pe 15 noiembrie, fiind primul single lansat atât online cât şi pe suport CD, de pe noul album "MICHAEL", care va fi lansat la rândul său pe 14 decembrie.

Directorii Sony Music şi executorii testamentului starului au declarat că se află în posesia unui bilet scris de Michael Jackson în care cântăreţul american afirma că "Hold My Hand" trebuie să fie primul single ce trebuie lansat din următorul său material discografic.

"Lumea nu era pregătită să asculte «Hold My Hand» atunci când a fost postat pe internet în urmă cu doi ani. Am fost extrem de supăraţi din această cauză", a declarat rapperul Akon, care a colaborat cu Michael Jackson în ultimele luni de viaţă ale starului.

"Vremea acestui cântec a venit. Acum e într-o versiune finalizată şi a devenit un cântec incredibil, frumos şi simbolic. Sunt atât de mândru de faptul că am avut şansa să lucrez cu Michael, unul dintre idolii mei", a declarat Akon.

Sony Music a dezvăluit, totodată, câteva detalii despre cele 10 piese incluse pe albumul "Michael", primul material de studio al megastarului, după "Invincible", lansat în 2001.

Două dintre piese sunt duete ale megastarului cu rapperul 50 Cent şi rockerul Lenny Kravitz. Potrivit comunicatului emis de Sony Music, "aceste piese reprezintă colaborarea dintre un renumit grup de producători şi Michael Jackson".

În această săptămână Sony Music a lansat, însă doar pe internet, single-ul "Breaking News", extras tot de pe albumul "Michael", însă piesa a fost primită iniţial cu mult scepticism.

O parte dintre criticii muzicali şi câţiva dintre membrii familiei Jackson au declarat că vocea de pe "Breaking News" nu îi aparţine starului. La rândul său, Joe Jackson, tatăl cântăreţului, a declarat că fiul său, care era un perfecţionist, nu ar fi dorit ca piesele sale să fie lansate în versiuni nefinalizate.

Reprezentanţii Sony Music au declarat tot în această săptămână că, în urma unor analize laborioase efectuate de experţi, au ajuns la concluzia că vocea din "Breaking News" îi aparţine într-adevăr cântăreţului Michael Jackson.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

În perioada 1 octombrie 2009 - 1 octombrie 2010, cântăreţul american a generat venituri de 275 de milioane de dolari, ocupând prima poziţie în topul celor mai bogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, alcătuit anul acesta de revista Forbes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un duet Michael Jackson-Akon va fi lansat luni, 15 noiembrie.
 Vizualizări articol: 365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un duet Michael Jackson-Akon va fi lansat luni, 15 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei