Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2010 - Anul XV, nr. 259 (4550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

România va fi promovată pe Facebook cel mai târziu în luna martie

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va colabora cu platforma de socializare Facebook pentru promovarea României ca destinaţie turistică pe canalele new media, a declarat ieri într-o conferinţă de presă ministrul de resort Elena Udrea.

"Am discutat cu reprezentanţii Facebook şi am decis, şi la recomandarea specialiştilor spanioli care au creat brandul turistic al ţării noastre, să promovăm România pe Facebook, cea mai importantă platformă socială de media din lume, în condiţiile în care canalele new media au devenit din ce în ce mai accesate faţă de media tradiţională. Nu am discutat cu Facebook amănunte privind bugetele de comunicare. Suntem în faza stabilirii de obiective şi a elaborării unui plan de acţiune pentru atingerea acestor obiective", a spus Udrea.

Ea a adăugat că strategia acestui proiect va fi gata până la începutul lunii decembrie, iar prima campanie de promovare va fi implementată cel mai târziu la începutul lunii martie 2011.

"Am convenit cu reprezentanţii Facebook elaborarea în comun a unei strategii de comunicare pe canale de social media, stimularea dezvoltării de programe turistice româneşti, prin adaptarea celor mai noi inovaţii din industria internetului şi organizarea de sesiuni de training pentru angajaţii ministerului şi pentru reprezentanţi ai industriei turistice din România, pentru creşterea numărului de turişti. Totodată va fi organizată o conferinţă cu toţi jucătorii din industria turismului, pentru implementarea strategiei de new media", a mai spus Udrea.

Prezent la conferinţă, vicepreşedintele Facebook, Blake Chandlee, a declarat că este prima oară când platforma de socializare colaborează, la nivel internaţional, cu un minister, într-o fază atât de timpurie a elaborării unei strategii turistice.

"Lucrăm cu multe organizaţii şi instituţii turistice din toată lumea. Este pentru prima oară când putem colabora cu o instituţie, minister, într-o fază atât de timpurie a elaborării unei strategii turistice", a spus Chandlee.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România va fi promovată pe Facebook cel mai târziu în luna martie.
 Vizualizări articol: 350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România va fi promovată pe Facebook cel mai târziu în luna martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei