Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2010 - Anul XV, nr. 243 (4534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gavin Rossdale, soţul lui Gwen Stefani, a recunoscut că a avut o aventură gay

Starul rock Gavin Rossdale, soţul lui Gwen Stefani, a recunoscut că a avut o aventură gay în anii '80, cu un artist travestit, informează dailymail.co.uk.

Solistul trupei Bush, în vârstă de 44 de ani, l-a criticat pe Boy George când acesta a amintit în autobiografia sa - "Take It Like a Man" -, publicată în 1995, despre aventura lui Rossdale cu travestitul Marilyn, un simbol al culturii pop în anii 1980.

Purtătorii de cuvânt ai lui Rossdale au continuat să nege relaţia, chiar dacă Marilyn, în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre ea anul trecut, susţinând că Gavin a fost iubirea vieţii lui. Marilyn a declarat chiar că aventura a durat cinci ani.

Totuşi, după ani de speculaţii, Rossdale a recunoscut în cele din urmă, într-un interviu acordat revistei americane Details, că a avut o aventură cu cântăreţul travestit Marilyn, pe numele său real Peter Robinson.

Rossdale a declarat că a avut o aventură cu Marilyn pe când avea 17 ani. El a mai spus că nu a vrut să profite de această relaţie pentru a-şi face reclamă, întrucât pe atunci trupa sa, Bush, se afla la începuturi şi i s-a părut că ar fi fost o "cascadorie publicitară" ieftină.

"Când ai 17 ani, Iisuse, nu cred că există nimic straniu în nicio formă a unui lucru - înveţi despre viaţă. Este parte a maturizării - asta este, nici mai mult, nici mai puţin", a explicat Rossdale aventura sa, pe care a calificat-o drept "experiment".

Interviul va fi publicat în revista Details, care va apărea marţea viitoare. Totuşi, potrivit unor surse, cântăreţul "regretă" deja declaraţiile sale, mai ales că nu ar fi recunoscut în faţa soţiei sale, Gwen Stefani, relaţia lui cu Marilyn. Rossdale i-ar fi spus lui Gwen că Marilyn i-a fost un simplu prieten. Potrivit surselor, Rossdale chiar i-ar fi abordat pe reprezentanţii publicaţiei americane pentru a-i ruga să nu publice declaraţiile, însă a fost refuzat.

Gavin Rossdale este căsătorit cu Gwen Stefani, fosta solistă a trupei No Doubt, din septembrie 2002. Ei au împreună doi copii, Kingston James, în vârstă de patru ani, şi Zuma Nesta, în vârstă de doi ani.

Aceasta nu este prima surpriză care iese la iveală din trecutul lui Rossdale ce ar putea să-i afecteze căsnicia: în 2004, s-a descoperit, în urma unui test de paternitate, că Rossdale este tatăl modelului Daisy Lowe, a cărei mamă este designerul Pearl Lowe. Anterior s-a crezut că tatăl lui Daisy este soţul lui Pearl Lowe, Bronner Lowe. În mod ironic, Rossdale era naşul lui Daisy şi cei doi vorbeau frecvent la telefon. Totuşi, de la stabilirea paternităţii fetei, Rossdale nu a mai comunicat cu fiica sa. La acel moment, potrivit unor surse, Stefani a fost "devastată" la aflarea veştii, dar cei doi au reuşit să-şi refacă relaţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavin Rossdale, soţul lui Gwen Stefani, a recunoscut că a avut o aventură gay.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gavin Rossdale, soţul lui Gwen Stefani, a recunoscut că a avut o aventură gay0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei