Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2010 - Anul XV, nr. 180 (4471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elizabeth Taylor va purta la a noua căsătorie un turban ornat cu diamante de 3 milioane de dolari

Actriţa americană Elizabeth Taylor, în vârstă de 78 de ani, va purta la cea de-a noua ei căsătorie - cu impresarul Jason Winters, în vârstă de 49 de ani, cu care are o relaţie de aproape trei ani - un turban ornat cu diamante de 3 milioane de dolari, informează femalefirst.co.uk.

Potrivit designerului Keith Holman, turbanul actriţei americane va avea ca piesă centrală un diamant de 30 de carate, în valoare de trei milioane de dolari, alte două diamante galbene de 40 de carate şi o diademă din platină.

Designerul Keith Holman a colaborat în trecut cu Bill Whitten pentru a realiza costumele de scenă purtate de Michael Jackson în timpul concertelor pe care acesta le-a susţinut în anii '80.

Holman a declarat că pentru confecţionarea acestui turban unicat este nevoie de eforturile a 12 artişti.

Keith Holman va crea şi rochia de nuntă, concepută sub forma unui caftan extravagant, care să se asorteze cu turbanul.

Jacqueline "Jackie" Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, care va fi prezentă la ceremonie în calitate de prietenă a celebrei actriţe americane, a declarat: "Keith va concepe şi rochia de mireasă. Va fi un fel de caftan. Nu va fi chiar alb, va avea o culoare strălucitoare. Dacă veţi vedea turbanul şi mai ales bijuteriile, veţi constata că acestea sunt extraordinare. Ea iubeşte aceste pietre preţioase şi trei milioane de dolari nu înseamnă nimic pentru ea".

Căsătoria urmează a fi celebrată către sfârşitul acestui an. La ceremonie, care avea loc într-un loc secret, vor participa aproximativ 200 de invitaţi. Persoanele invitate vor fi informate telefonic în legătură cu adresa unde va fi oficiată căsătoria, deoarece Elizabeth Taylor nu a dorit să tipărească invitaţii de nuntă, pentru a putea să păstreze secretul.

Dacă zvonurile despre viitoarea căsătorie se vor dovedi adevărate, Jason Winters va deveni cel de-al nouălea soţ al lui Elizabeth Taylor.

Actriţa şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Prima dată, ea şi Burton s-au căsătorit în Montreal, Canada, în martie 1964, cei doi divorţând în iunie 1974. 16 luni mai târziu, ei s-au căsătorit din nou, însă a doua lor căsnicie a durat doar nouă luni.

Primul soţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad "Nicky" Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 şi au divorţat un an mai târziu. Actriţa s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în 1952, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher. Ei au divorţat în 1957. Printre foştii soţi ai lui Elizabeth s-a numărat şi tatăl lui Carrie Fisher, Eddie, care a divorţat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor.

Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

Însă nu numai viaţa amoroasă a lui Elizabeth Taylor a ţinut prima pagină a ziarelor, ci şi starea ei de sănătate din ultimii ani.

Recent, Elizabeth Taylor a refuzat o nouă intervenţie chirurgicală, în ciuda durerilor de spate, apropiaţii legendarei actriţe spunând că aceasta se simte deprimată şi nu mai este dispusă să-şi petreacă viaţa în spitale. Actriţa le-a mărturisit prietenilor şi familiei că nu mai are putere să mai suporte încă o operaţie, deşi acuză dureri şi a fost de trei ori internată de urgenţă în spital, de la începutul acestui an.

În prezent, Elizabeth Taylor îşi petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile, după ce în ultimii 25 de ani a fost internată de mai mult de o sută de ori în spital, având o intervenţie chirurgicală la şold şi două intervenţii foarte riscante la spate. În 1997, actriţa a suferit un atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier şi a fost chiar în moarte clinică pentru scurt timp.

Cea mai mare problemă de sănătate cu care se confruntă în prezent legendara doamnă a filmului este scolioza, care îi provoacă dureri acute la spate. Doctorii au sfătuit-o să accepte o altă intervenţie la spate, dar o sursă apropiată actriţei a declarat că aceasta este hotărâtă să refuze o altă operaţie, deşi durerile sunt atât de mari încât abia îşi poate ţine capul ridicat.

Elizabeth Taylor a fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacă congestivă în urmă cu cinci ani. La sfârşitul anului trecut, ea a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord. Intervenţia, care a constat în implantarea unui mic dispozitiv ce previne revenirea sângelui în inimă prin valva mitrală, a fost un succes.

Starea de sănătate a lui Elizabeth Taylor a făcut obiectul a numeroase speculaţii în ultimii ani. Astfel, ea a trebuit să dezmintă, în 2006, speculaţiile potrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer.

Elizabeth Taylor a apărut ultima oară în public la sfârşitul lunii aprilie, fiind invitată de prinţul Charles la o gală specială organizată la palatul Buckingham pentru a celebra cea de-a 60-a aniversare a Royal Welsh College of Music and Drama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elizabeth Taylor va purta la a noua căsătorie un turban ornat cu diamante de 3 milioane de dolari.
 Vizualizări articol: 306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elizabeth Taylor va purta la a noua căsătorie un turban ornat cu diamante de 3 milioane de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei