Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2009 - Anul XIV, nr. 127 (4113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gala UNICEF a strâns 195.000 de dolari

Gala UNICEF, care a avut loc luni, de la ora 21.10, la TVR 1, are un bilanţ parţial de 195.000 de dolari, bani care vor fi folosiţi pentru promovarea şi extinderea programelor de educaţie parentală în România, informează un comunicat al Televiziunii Române.
Suma a fost strânsă în urma apelurilor telefonice de 5 şi 10 euro în reţeaua Romtelecom, dar şi din sms-urile de 2 euro în reţelele Orange şi Vodafone şi din donaţiile făcute în timpul transmisiunii în direct.
La bilanţul parţial se adaugă donaţiile a patru edituri constând în cărţi pentru copii şi pentru părinţi, având ca temă creşterea copilului, în valoare totală de 42.500 de dolari.
Donaţiile telespectatorilor la Telefonul Celebrităţilor şi cele anunţate online, din ţară şi din străinătate, care se vor realiza prin transfer bancar, vor fi raportate în bilanţul final de la încheierea campaniei, care va dura o lună. Acestea nu pot fi contorizate în direct deoarece necesită verificare ulterioară pentru confirmare.
Campania de strângere de fonduri continuă până în data de 30 iunie. Numărul de sms 874 va rămâne deschis în reţelele Orange şi Vodafone pentru donaţii de 2 euro, iar numerele 0 900 900 455 şi 0 900 900 450 din reţeaua Romtelecom rămân deschise pentru donaţii de 5, respectiv 10 euro. Alte donaţii se pot face online pe www.unicef.ro şi în contul UNICEF deschis la BRD.
Gala UNICEF, difuzată luni pe TVR 1, a fost găzduită de Andreea Marin Bănică, ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF România, şi de interpretul şi vedeta de televiziune Dan Bittman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala UNICEF a strâns 195.000 de dolari.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala UNICEF a strâns 195.000 de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei