Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii nu înţeleg aluziile făcute de femei

Aluziile făcute de femei, chiar şi atunci când sunt acompaniate de un limbaj sexy al corpului, nu sunt înţelese de bărbaţi, care preferă să aibă discuţii directe cu reprezentantele sexului frumos, potrivit unui studiu publicat de Daily Mail.

Femeile ar trebui să uite de zâmbete şi de aluzii atunci când vorbesc cu bărbaţii, spun cercetătorii de la Universitatea Bucknell din Pennsylvania. Bărbaţilor le este dificil să "citească" aluziile, chiar şi atunci când femeile flirtează.

Femeile care au participat la acest studiu au fost rugate să alcătuiască o listă cu cele mai folosite fraze de abordare. Frazele care conţineau cele mai frecvente aluzii au fost apoi utilizate de bărbaţi şi femei în abordarea unor persoane.

Bărbaţii au fost de părere că invitaţiile la cină sau la cinema sunt cele mai atractive, acestea fiind urmate de schimbul numerelor de telefon sau de întrebări directe precum "Ce planuri ai în seara asta?".

Femeile au preferat frazele legate de identificarea intereselor comune, potrivit acestui studiu.

Cele mai proaste fraze de abordare au fost considerate cele precum "Ne cunoaştem?" sau "Tricoul tău se potriveşte cu lenjeria mea de pat".

Psihologul Joel Wade a declarat: "Indicaţiile precise în legătură cu posibile întâlniri viitoare oferă bărbatului un semnal clar, astfel că el nu este nevoit să descifreze semnale diverse non-verbale".

Un studiu precedent a sugerat faptul că discuţiile despre vreme sunt o metodă de succes pentru a aborda femeile, în schimb bărbaţii nu suportă frazele siropoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii nu înţeleg aluziile făcute de femei.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţii nu înţeleg aluziile făcute de femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei