Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2009 - Anul XIV, nr. 71 (4057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O versiune cu pietre preţioase a "Hello Kitty" marchează 35 de ani de la lansarea figurinei

Creatorul nipon al celebrei figurine "Hello Kitty", grupul Sanrio, a anunţat, ieri, realizarea unei versiuni a personajului, ornată cu diamante, topaze, safire şi alte pietre preţioase, sub forma unei păpuşi originale a cărei valoare este de 15,6 milioane de yeni (125.000 de dolari), informează AFP.

Figurina concepută pentru a marca aniversarea a 35 de ani de la lansarea celebrei pisici roz a fost prezentată ieri, la Salonul de ceasuri şi bijuterii "Baselworld 2009" din Elveţia. Păpuşa a fost realizată în colaborare cu firma austriacă Swarovski, specializată în şlefuirea obiectelor de cristal şi a pietrelor preţioase.

Versiunea aniversară a "Hello Kitty" are 10,5 centimetri înălţime şi cântăreşte 569 de grame, fiind intitulată "Super Hello Kitty Jewel Doll". Dintre pietrele preţioase cu care a fost ornată figurina fac parte un diamant, 1.939 de topaze albe, 403 safire roz, o citrină (o varietate de cuarţ galben) şi multe alte pietre preţioase.

Data, locul şi modul de comercializare a acestei figurine rare nu au fost deocamdată stabilite, se arată într-un anunţ făcut de fabricantul "Hello Kitty".

"Kitty-chan" are numeroşi fani, între care unii extrem de bogaţi şi care nu există să cheltuiască adevărate averi pentru a putea să achiziţioneze o reprezentare a acesteia, devenită simbolul blândeţii şi al păcii pentru mai multe generaţii de fetiţe. Astfel, un japonez a plătit 10 milioane de yeni (circa 80.000 de euro) pe o altă bijuterie "Hello Kitty", scoasă la licitaţie în urmă cu câţiva ani.

Kitty, animalul al cărui chip a depăşit toate graniţele, inventat în 1974, a devenit cel mai profitabil produs al companiei Sanrio. Imaginea Kitty decorează mii de alte articole, precum articole de îmbrăcăminte, accesorii de modă, aparate electronice şi electrocasnice, obiecte decorative de interior, comercializate în 70 de ţări.

Kitty, la fel cum este Mickey Mouse pentru familia Disney, reprezintă o figură proeminentă, are o mulţime de susţinători şi reprezintă marea vedetă a celor două parcuri tematice din Japonia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O versiune cu pietre preţioase a "Hello Kitty" marchează 35 de ani de la lansarea figurinei.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O versiune cu pietre preţioase a "Hello Kitty" marchează 35 de ani de la lansarea figurinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei