Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2009 - Anul XIV, nr. 71 (4057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Invitaţie

Reprezentanţii Guiness Book, chemaţi să omologheze recordurile de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii „Guiness Book” (Cartea Recordurilor) au fost invitaţi de conducerea Consiliului Judeţean Suceava la „Paştele în Bucovina”. Rolul acestora va fi de a omologa două recorduri cu care autorităţile judeţene, împreună cu primăriile din Suceava şi Rădăuţi, vor să intre în cartea Recordurilor.

Este vorba despre cel mai mare ou încondeiat, care va fi amplasat în centrul municipiului Suceava, şi de cea mai mare pască, care va fi gătită în municipiul Rădăuţi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a înaintat deja o solicitare către Guiness Book pentru a trimite reprezentanţi în judeţul Suceava.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că oul care va fi amplasat în centrul municipiului va avea o înălţime de peste şapte metri. În acelaşi timp, la Rădăuţi se intenţionează ca, în data de 20 aprilie a.c. să fie expusă o pască de mari dimensiuni, care, după ce va fi sfinţită, va fi împărţită celor care vor fi prezenţi la eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii Guiness Book, chemaţi să omologheze recordurile de Paşte.
 Vizualizări articol: 1696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Reprezentanţii Guiness Book, chemaţi să omologheze recordurile de Paşte3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(27 mar 2009, 12:40:44
si uite asa promovam si turismul
1.1  RE: ... trimis de
(27 mar 2009, 13:30:19
corect
2.   Ou si pasca trimis de
(27 mar 2009, 14:08:40
M-am pierdut eu....cine vine sa vada oul lui Flutur?laughing Doar de dragul turismului promovat...
3.   Concurs trimis de
(27 mar 2009, 14:14:46
de cheltuit bani... banii nostrii, criza noastra... fun-ul lor
4.   Oul si fluturele trimis de
(27 mar 2009, 14:30:58
mai n-auzi...este ou de...flutur! dupa Paste poate scoate (feri Doamne) pui...adica larve care sa mai roada din banutii pusi cu mare larghete la dispozitia marelui risipitor de suceava(in interese proprii desigur)!!
4.1  RE: Oul si fluturele trimis de
(27 mar 2009, 18:57:04
ANDIX hai ca te provoc,m-am saturat sa vad colorati politici prin forum-uri.ia vina tu cu niste dovezi ca el risipeste banul public in interes propriu. m-am saturat sa tot prelungiti campaniile astea electorale pe unde apucati. daca tii cu psd-ul sau cu alta formatiune politica mai degraba te abtii, fiecare a avut sansa lui cand a fost la conducere. eu unul sunt multumit pana acum de ceea ce se face pt intreaga zona, multumit de inplicarea lui Flutur si oamenii lui.

si ca sa inteleaga si cetateanul de mai sus, il invit la o bere sa discutam despre cum arata turismul si cum trebuieste promovat ca sa dea roade.el crede ca daca pui un ou gata s-a rezolvat cu turismul in zona,nu domnul meu, aici e vorba de munca multa, ma bucur ca cineva are curajul sa ia taurul de coarne,cine crede ca asta e treaba usoara se inseala. mie nu-mi ramane decat sa felicit autoritatile locale pentru implicarea lor in promovarea turismului
5.   Promovare? trimis de
(28 mar 2009, 08:25:49
Hai sa promovam turismul, vine neamtul sta cazat la o pensiune frumoasa, servire buna dar il fura hotii la o vizita prin oras sau isi strica directia in gropile "proaspat rasarite" credeti ca se mai intoarce?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei