Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2009 - Anul XIV, nr. 71 (4057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate finale

Lista bunurilor ridicate de procurorii DNA după percheziţiile de marţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au finalizat prima parte a anchetei privind traficul cu ţigări şi alcool din zona Siret, şi în care sunt bănuiţi de implicare şi patru poliţişti de frontieră, dar şi doi vameşi. Concluziile finale vor fi cunoscute abia după ce se vor studia toate probele ridicate din Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

 

Pentru a stabili legăturile dintre poliţiştii de frontieră şi vameşii bănuiţi că ar avea legături cu traficanţii de ţigări şi băuturi alcoolice, anchetatorii vor trebui să pună cap la cap toate probele adunate în cursul zilei de marţi, atât cu ocazia celor 46 de percheziţii, cât şi cele ridicate din Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Dacă din PTF Siret au fost aduse câteva calculatoare şi documentele privind intrările şi ieşirile din România, de la suspecţi s-au ridicat bunuri dintre cele mai diverse.

Este vorba de 53 de cartele telefonice, 89 de telefoane mobile , două calculatoare şi un laptop, precum şi 111 paşapoarte.

De asemenea, în urma percheziţiilor au fost ridicate şi duse în camera de corpuri delicte a Poliţiei Suceava 343 de sticle de băuturi alcoolice şi 13.146 de pachete de ţigări, toate provenind fie din Ucraina, fie din magazinele duty-free.

O parte din aceste bunuri au fost descoperite şi în locuinţele subcomisarului George Călinescu, inspectorului principal Octavian Cuzenco, subinspectorului Lucian Stoica şi agentului Sorin Puşcaşu, toţi de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret, dar şi la Nicolae Cojocaru şi Lucian Mureşan, ambii vameşi la Siret.

Deocamdată nu a fost stabilită valoarea prejudiciului adus statului, acest aspect urmând să fie lămurit pe parcursul anchetei.

 

Acţiune amplă în 46 de locaţii

Acţiunea de marţi dimineaţă a început concomitent la proprietăţile a 33 de persoane, printre care patru poliţişti de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret şi doi lucrători de la Vama Siret. În total, echipele coordonate de procurorii DNA Suceava au scotocit 46 de locaţii, unde existau informaţii că sunt depozitate ţigări şi băuturi alcoolice de contrabandă.

„Existau informaţii că mai multe grupuri de persoane introduc în ţară în mod periodic ţigări şi alcool de contrabandă cu sprijinul unor persoane din cadrul Poliţiei de Frontieră Siret şi a Vămii Siret. Ţigările şi băuturile alcoolice erau achiziţionate din Republica Ucraina şi din magazinele duty-free de pe teritoriul României sau al Ucrainei şi introduse în ţară prin PTF Siret. De multe ori, transportatorii au fost sprijiniţi şi de lucrători ai Poliţiei de Frontieră sau ai IPJ Suceava, care, în schimbul unor sume de bani permiteau trecerea acestora fără aplicarea dispoziţiilor legale referitoare la confiscare şi sancţionare contravenţională”, au precizat reprezentanţii DNA Suceava.

Ancheta continuă acum pentru a se stabili întreaga încrengătură a reţelelor de contrabandişti care acţionau în zona Siret, iar cei patru poliţişti de frontieră şi doi vameşi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lista bunurilor ridicate de procurorii DNA după percheziţiile de marţi.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Lista bunurilor ridicate de procurorii DNA după percheziţiile de marţi1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(27 mar 2009, 12:34:02
na ca a aparut si lista bunurilor ridicate, ca tot intreba unu ieri...multumit bre?
2.   Question... trimis de
(27 mar 2009, 14:05:45
Cine intreba?laughing) Cel care nu a prins felia si el?
3.   Mare isprava !! trimis de
(27 mar 2009, 15:11:39
ce sa-ti spun ...si cu asta gata,cei de la D.I.C.O.T.mai primesc o prima babana,hee hee
3.1  RE: Mare isprava !! trimis de
(27 mar 2009, 18:48:33
STEFAN67, vad ca esti si tu pe invers,cand nu se face treaba nu e bine,cand se face iar nu e bine...ce facem ?? ramanem in bananieri sau evoluam si noi ???....hmmm deci cum ramane ? ii felicitam,nu ?? trebuie sa-i incurajam asa e normal,nu ??PEACE
4.   Treaba "bine" facuta trimis de
(27 mar 2009, 21:37:47
Stimate jurnalist ,

articolul este deosebit.Domnule, faceti treaba asta de jurnalist ca un adevarat profesionist!!!!!Felicitari!!S domn! DOMNULE JURNALIST SERIOS..v-ati informat bine inainte sa dati numele complet al acelor oameni de la politia de frontiera siret? Stiti stimate domn ca printre acele persoane exista cel putin una la care nu s-a gasit nimic acasa?Nu s-a gasit NIMIC , n-avea nici macar cafea in casa(halal vames), nici in casa, nici in beciul casei , nicaieri...cu sacul gol au venit , cu sacul gol au plecat.Hotia, nesimtirea si batjocura din tara asta doare mai mult atunci cand de lucrurile astea e acuzat un om despre care stii ca e corect.Nu bagati in aceeasi oala un om care isi vede de treaba.Din articol reiese ca toti acei oameni sunt corupti. Faptul ca le-ati dat numele complet arata nepasarea dumneavoastra fata de oameni si fata de acuratetea informatiilor transmise.Nu este corect sa le dati numele complet decat dupa ce instanta hotaraste ca sunt VINOVATI.
5.   Treaba "bine" facuta partea II trimis de
(27 mar 2009, 21:43:23
Pana atunci nu credeti ca au dreptul la Prezumtia de nevinovatie?Macar sa nu le apara numele complet pana atunci...dupa aceea...asta e...Nu credeti ca puteti distruge un om absolut decent , corect , care isi face trteaba pentru ca ii dati numele complet intr-un asemenea articol?DAR.......ma iertati am cam divagat de la subiect: dumneavoastra stimate domnule jurnalist adevarat si mare om!!Ce bucurie pentru oamenii simplii sa stie ca existati...sa stie ca exista un om corect care nu loveste in nimeni, mai ales fara sa stie mersul lucrurilor.Totusi .....nu stiu daca m-am exprimat suficient de elocvent...de fapt nu cred ca m-as putea exprima mai clar de atat in fata unui asa mare ....sciitor?

In final va doresc, va urez , ba chiar sper si trag nadejde ca intr-o buna zi cineva , un coleg de-al d-voastra sa aiba amabilitatea de a va scrie numele complet intr-un articol denigrator iar d-voastra sa nu fiti vinovat decat poate ca incurcati pe altii si trebuie sa fiti inlaturat.
6.   Treaba "bine" facuta partea III trimis de
(27 mar 2009, 21:47:06
Si mai sper ca aveti o familie mare si prieteni , cunostinte numeroase care sa citeasca ce grozavii ilegale a facut scumpul lor jurnalist integru stiind ca sunteti curatsi totusi....cineva sa spuna altfel. Sa nu ma intelegeti gresit...va doresc acest lucru doar pentru a ma asigura ca intelegeti cu adevarat ce inseamna munca dumneavoastra atat de "bine" facuta.

Pacat ca in tara asta exista atat de multa mizerie dar ce noroc ca exista macar un jurnalist care este in stare sa scrie despre toata mizeria cu PROFESIONALISM

7.   PE SCURT trimis de
(27 mar 2009, 21:58:54
Poate ca va e greu stimabile sa extrageti ideea principala din mesajele mele de mai devreme ! Nici o problema.Am sa va ajut. Pe scurt...nu la toti politistii si vamesii mentionati cu atata acuratete de dumneavoastra( ati redat perfect corect numele acestora , nimic de zis! ) s-au gasit "bunuri".De fapt la unele din persoanele mentionate de d-voastra cu atata grija nu s-a gasit NIMIC ...ABSOLUT NIMIC.Vi se pare neimportant???Din articolul d-voastra reiese ca la TOTI cei mentionati s-au gasit bunuri........ce "surse" aveti? sau scrieti dupa DICTARE??
7.1  RE: PE SCURT trimis de
(27 mar 2009, 22:16:25
migel vad ca esti pornit tare,hai sa asteptam ancheta politiei, ala a scris dupa informatiile care i s-au dat nu dupa ureche, imi vine greu sa cred ca perchezitionezi casa unuia fara sa ai informatii ca ala este implicat in ceva,nu si-ar risca astia posturile asa usor,chiar nu cred,da-mi voie sa nu cred si sa asteptam ancheta sa ia sfarsit. daca ai dreptate atunci nu asteptam scuze publice ci vrem postul aluia de a dat ordinul.pare grav din ce spui, ai dreptate cu prezumtia de vinovatie.oricum or sa mai urmeze cateva articole cu privire la ancheta asta,te asteptam cu informatii noi,se vede ca esti "implicat" macar ca vecin sau ca prieten al unuia din ei.PEACE
8.   Ziarele si balciul la romani trimis de
(27 mar 2009, 22:32:33
Articole ca cele citite deja in monitorul??Multumesc , dar nu multumesc!Cum adica a "scris dupa informatiile care i s-au dat"???nu dupa ureche??????nu!! ca urechea o are bune..aude exact ce i se spune!! clar! Si spuyi ca scrie nu dupa ureche ci dupa informatiile care i se dau....Pai ia sa vedem!!!Ii dau o informatie jurnalistului neagu : exista cativa jurnalisti in suceava si botosani care scriu nu dupa ureche ci dupa cum li se da mana libera sau nu.Acestia se pare ca lucreaza la monitorul.Numele unuia dintre ei este neagu sandrinio.Cercetarile continua.Deocamdata nu stim numic sigur , dar totusi , eu , cu credibilitatea pe care un jurnalist o are spun ca neagu se afla printre cei cercetati ca ar lua mita , spaga si ca este aservit unor mai mari locali.E buna stirea? O publica? Mai intai sa o publice , ca mai apoi aflam si adevarul...nu e decat o chestiune de timp..doar timp...
8.1  RE: Ziarele si balciul la romani trimis de
(27 mar 2009, 23:00:44
eee bre, matale cunosti treburi "periculoase".hmmm,ma intreb de ce oare nu luam masuri din timp,de ce asteptam sa greseasca cineva ca sa ne aratam adevarata fata?mai era o vorba si cu presa noastra...daca nu o citesti se zice ca nu te informezi,iar daca o citesti se spune ca esti prost informat. oricum ramane la latitudinea justitiei,politiei,procurorilo tot ce inseamna infractiune,noi cei din "tribuna"doar privim,auzim,barfim si suntem neputinciosi in fata dezvaluirilor.Noi,cei multi sau "cei prosti" cum ni se mai zice,ne alegem partea care o sustinem,din naivitate sau din cunostinta de cauza. sa zicem ca iti dam dreptate pe partea in care zici ca asta de la ziar e si el corupt si isi alimenteaza card0ul de la diferite persoane cu putere,dar chiar orice articol sa fie manevra ??? adica nici macar un sambure de adevar? eu merg pe 50-50 pentru ca citesc presa asta de peste 20 de ani si imi dau seama unde este articol comandat si unde e adevar,aici nu vad interesul, poate greseala
9.   Lamurire trimis de
(27 mar 2009, 23:37:52
ideea nu era ca jurnalistul neagu e corupt.Nici n-am auzit de el pana acum.Era doar un exemplu.Nu trebuie sa redai in ziar tot ceea ce ti se spune.Nu asta inseamna jurnalismul.Cred ca mai intai trebuie sa te informezi foarte bine, sa cercetezi ,sa faci munaca jurnalistica , sa INVESTIGHEZI!!Pai cum, tot ce itispune cineva iei de buna?unde este investigatia?Eu nu spun ca dl. Neagu este corupt.Nu!Eu spun doar ca nu-si face treaba bine!Felul in care a scris articolele despre politistii de frontiera reflecta acest lucru.Stimabilul este poate un jurnalist delasator , care scrie un articol( de preferat ceva scandalos, extraordinar)isi ia leafa si mai departe ...treaba cititorilor-si-ao da ei seama pe parcurs care-i adevarul in totalitate.Eu nu spun ca articolele sunt la comanda , desi poate ca exista, nu neaparat in acest caz, ci ca articolele acestui jurnalist despre acest subiect transmit cititorului minciuni prin omisie.Daca nu cunosti tot adevarul limiteaza-te la aspune tot despre putin.
10.   Lamurirea lamuririi trimis de
(27 mar 2009, 23:49:11
Mizerie exista peste tot.Fara dubii.Si in acest caz.Fara dubii.Doar ca in toata mizeria asta de "caz" eu cunosc pe cineva care a fost implicat pentru ca nu se incadra in " peisaj", adica isi vedea de treaba , nu accepta sa faca unele lucruri, sa inchida ochii....deranja si numele lui a aparut in acest articol.Deja i s-a facut o maRE NEDREPTATE cei ce au dat comanda de perchezitie si asa mai departe , tot ce i se intampla este o mizerie pentru ca omul si-a facut treaba...bine.Chiar mai era nevoie de inca o mizerie?Nu este corect ca tu , jurnalist sa dai numele acestui om ssi sa spui ca la el acasa s-au gasit " o parte din bunuri" cand acesta, politistul , marele" corupt" n-avbea nici o lingura de cafea macar in casa daramite ce se spune in articol!Chiar acestea au fost informatiile primite?ca la toti cei mentionati s-au gasit bunuri?si daca da, tu jurnalist serios crezi pe cuvant? si daca chiar crezi pe cuvant, de ce ?Din naivitate , din credinta ca lumea e buna, dreapta ...?
11.   Eroare trimis de
(27 mar 2009, 23:59:59
Ideea este ca articolul induce in eroare .Nu stiu de ce .As avea cateva variante ca motive , dar nu prea ma intereseaza de ce articolul prezinta doar franturi din problema ca intreg.E problema altora de...constiinta , de deontologie...ii priveste pe ei! Problema este...cum indrepti raul facut deja??Ce faci?Ce faci daca intr-o zi afli despre tine din ziar ca esti corupt??Oare prima data nu-ti vine in minte intrebareabig grinar eu n-am dreptul ca mai intai sa se dovedeasca ca am facut ceva ilegal si mai apoi duceti-ma la esafod??Cineva iti da numele in ziar si spune: acestia sunt coruptii , innainte ca tu sa beneficiezi de DREPTUL tau de a dovedi contrariul.Daca aveti putina rabdare faceti acest mic exercitiu de imaginatie.Ei , cum este ?
12.   Presa trimis de
(28 mar 2009, 00:03:22
Puterea presei este foarte mare , doar ca are oameni prea mici
13.   Pt MIGEL trimis de
(28 mar 2009, 00:17:19
bre,un singur lucru e cert, ai semnalizat lipsa de profesionalism al acestui ziarist,ramane de vazut daca el citeste ce ai spus. din ce stiu, un jurnalist trebuie sa aiba 3 surse sigure innainte de a publica.din ce spui tu reiese clar ca a gresit,acum nu stim daca intentionat sau din alt motiv. oricum felicitari,ai argumentat foarte bine,se vede ca esti bine intentionat.mie mi-a facut placere sa vad un comentariu bine gandit,bine argumentat si bine intentionat, e clar ca e atac la dreptul omului,dar asteptam finalizarea anchetei, pentru mine e neclar: gresesc cei de la DNA,apoi jurnalistul publica,probabil ca nu s-a informat...oricum din ce zici e grav...sa intri peste unul nevinovat,iar acel om trebuie sa suporte si un articol care ii atinge demnitatea,vorba ta,nici nu exista prezumtia de nevinovatie...vrem dreptate,dar judecam stramb...oricum daca la final acel om scapa curat ma gandesc ca va cere un "drept la replica" MdeSV,nu?
13.1  RE: Pt MIGEL trimis de
(28 mar 2009, 00:37:44
Dreptul la replica este probabil cea mai tare gaselnita a jurnalistilor pentru a scapa de procese .Daca eu , ca simplu cetatean , angajat al vreunei institutii oarecare , gresesc si tu , ca jurnalist care investigheaza si vai..ma aflii pe mine infractorul si ma dai in...ziar..ce se intampla?eu platesc iar tu , jurnalist primesti felicitari , bravo domnule , cum ai cercetat si ai informat poporul despre corupt , infractor , criminal......dar daca eu, cetatean, sunt nevinovat dovedit si iata ca ai gresit tu , jurnalist cand te-ai " pripit" dandu-ma in " vileag" , tu ce patesti? dreptul meu la replica te doare?n-ai sa mai poti dormi noptile de replica mea?o sa inghiti mancarea cu noduri ca am eu dreptul la replica?te vor mustra vecinii(constiinta fiind putin probabil spre deloc) ca ai gresit?daaaaa.......dreptul la replica este cu siguranta alinarea oricarui om pus in situatii cel putin urate de jurnalisti constiinciosi !Ce bine ca avem drepturi !!!
14.   Facatura trimis de
(28 mar 2009, 10:37:00
e clara treaba! e facatura ! cei 2 vamesi si cei 4 politisti sunt nevinovati !ziaristul nu s-a documentat , si mai tineti minte 2 lucruri ,1. unde e vama , indiferent ca e germania , austria , ungaria , trebuie sa dai ceva simbolic ( bani sau bunuri ), e ca un fel de baccis ,si nu uitati nimeni nu cere , e la fel cum primesc chelnerii , asta e de cand sunt vamesii , de pe vremea lui ISUS si 2 . probele lipsesc , ziarul monitorul e bun de plata , totul e clar , de la simple suspiciuni pana la dovezi , probe e cale lunga !
14.1  RE: Facatura trimis de
(28 mar 2009, 11:05:20
poate ca la o parte din politisti s-au gasit bunuri.nu stiu. ceea ce stiu sigur este ca la cel putin unul din ei nu s-a gasit nimic, iar jurnalistul neagu i-a dat numele , intoducandu-l in lista acelora la care s-au gasit o parte din bunuri.este corect ? nu le plang de mila politistilor corupti , oricare ar fi acestia , asa cum nu le plang de mila sau le iau apararea profesorilor batausi si care nu-si fac treaba sau jurnalistilor "integrii si constiinciosi".Peste tot exista astfel de oameni.In cazul de la siret exista totusi ceva adevarat , doar ca uneori mai "pica" si oameni nevinovati , ca doar daca tot s-a ivit ocazia , de ce sa nu scapam de ei , ca tot ne incurca?o investigatie adevarata, serioasa, ar fi scos la iveala mostrii.
15.   Hai ca-i buna! trimis de
(28 mar 2009, 11:13:13
tocmai am citit in (culmea)monitorul de sv un articol despre doi barbati PRINSI( nu suspecti ci prinsi) cu tigari de contrabanda in masinile personale( tigari care inteleg din articol ca erau considerabile ca nr.) si ce sa vad eu in articol????domnule.....nu li s-a dat numele complet!!! ei da!!!!! pai oameni buni! n-ati invatat toti aceleasi reguli? e drept ca articolul era scris de un alt jurnalist de la monitorul.n-am sa-i dau numele.
16.   Pentru dl. NEAGU SERGINIO-JURNALIST trimis de
(28 mar 2009, 20:38:51
Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant domnule NEAGU atunci cand va spun ca ati gresit mult la acest articol.Investigati!Si domnule NEAGU SERGINIO...va rog , fiti consecvent!!Ori va faceti o marca din a da numele complet in toate articolele d-voastra ori ba...ce spuneti?incercati sa va stabiliti un mod de lucru? eu am gasit cateva din articolele d-voastra in care nu ati dat DELOC(nici macar initialele)numele peronajelor principale(si ce personaje!!)Totusi...nu ma credeti pe cuvant!am sa va ajut si de aceasta data.Iata titlurile art. si data la care au fost publicate:18 sep 2008 "hoti de masini ,opriti cu impuscaturi" 11 sep 08 "patron piroman" 23 aug 08"asistenti sanctionati" 26 iul 08 "copii batuti de parinti"(cu salbaticie!!! aflu din articol, 16 mai 08"femeie moarta, uitata in salon"(cine a uitat-o??)ati scris despre criminali, violatori , incestuosi, etc. DOVEDITI , nu SUSPECTI si nu le-ati dat numele!!!! dati numele dar macar informatia sa fie CORECTA!!
17.   Mainile la spate, sa recapitulam! liniste Gigel! trimis de
(28 mar 2009, 20:54:17
domnule SERGINIO NEAGU , sa recapitulam ! Repetati dupa mine! Asa , bravo!!!Scriu doar informatiile verificate , daca nu le pot verifica nu le scriu la gramada si mai ales verific , cercetez nu sciu ce mi se spune la telefon fara sa procesez.Bine pana aici?Minunat!!A!! Ca era sa uit!!!DREPTURILE OMULUI!!!!!!Ptiuu!!!!!Ce era sa uit...!E...UN MIZILIC!!!Da domnule , drepturile omului, ca la urma urmei si d-vostra sunteti om, nu? si nu -ar placea sa vi se incalce drepturile, sa vi se gaseasca in dulap mortul vecinului , nu-i asa si sa cititi in ziar cum casa pe care n-o aveti e de fapt o casa de 24 de camere.Ati prins ideea?nu?stiu...e putin mai greu, dar daca aveti nelamuriri va raspund cu drag.Am un dezvoltat spirit civic si n-as putea sa stiu ca exista un jurnalist care nu pricepe mecanismul muncii sale iar eu sa nu-l lamuresc.Asadar.....curaj!!Nec este periculoasa , dar poate fi tratata cu niste intrebari care sa aduca lamuriri.cercetam, cercetam, articole mari sa publicam!
18.   GRESEALA ? trimis de
(28 mar 2009, 21:01:48
VAI DE MINE!!! CE NENOROCIRE! SPER CA NU V-ATI SUPARAT PENTRU GRESEALA MEA ABSOLUT NEINTENTIONATA , JUR, A PRENUMELUI DUMNEAVOASTRA! IN ORICE CAZ, AVETI DREPTUL LA REPLICA !
19.   Neagu o face iar trimis de
(28 mar 2009, 22:42:14
RE:laughing) trimis de MISHU (2008-07-16, 13:39:46) Nu e vorba de intimidare aici, dar mai trebuia un articol de kakat pe prima pagina. Prostaciunea aia de reporter k de obicei scrie doar din auzite sau chiar pluseaza (auzi de 3 ori contravaloarea lor) Mah toloaca ce esti itzi zic eu care e treaba cu tigarile si pretzul lor. In Ukraina pretul unui pachet de Ronson e in jur de 0.90 ron, adauga 0.30+0.30 dreptul deoparte si de alta in vama + benzina si o sa vezi unde iesi, undeva la 17-18 ron Pe cartus. El se vinde la prima mana cu 21 Ron. ce asa mare castig ai? la 10 cartuse de tigari trecute ai 50 ron castig. si sa stii ca traficul nu e asa mare cum spui tu. AAAAAAAAAAA am uitat daca mai treci si hartie igienica sa te stergi la gura dupa ce scrii articole de Kacat, atunci castigul se tripleaza. Cu respect.

20.   Gasit trimis de
(28 mar 2009, 22:48:18
am gasit acest mesaj in ziarul de anul trecut.acelasi autor , acelasi subiect.
21.   Istoria se repeta? trimis de
(28 mar 2009, 22:51:49
revin , stimabile jurnalist , cu o "mostra" de ceea ce ati putea numi investigatie.Ora trecuta am invatat impreuna doar principiile de baza ale jurnalismului.Iata acum si prima lectie.
22.   Istoria2 trimis de
(28 mar 2009, 22:53:18
Nu am sa va complic viata cu teorie ci am sa trec direct la partea practica, ca asta va da batai de cap, nu-i asa?Dupa principiul "cauta si vei gasi", un principiu sanatos, ba chiar vital pentru o viata sanatoasa de jurnalist , iata ca am cautat...si...am gasit! si stimate FANUS NEAGU , nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca sunteti "RECIDIVIST"(hai ca-i bun termenul , la fix , vi se potriveste ca o manusa )
23.   Istoria3 trimis de
(28 mar 2009, 22:54:46
Va mira ceea ce va sciru?Domnule!!!Dar intelegeti , va rog!Pentru Dumnezeu!Nu va alarmati...inca!!!Nu intelegeti ca mai intai de asta trebuie sa vedeti despre ce este vorba??Dar se poate?Va spun pentru ultima data: mai intai cercetam ,cautam, intelegem , ne documentam, verificam si abia mai apoi decizii si asa mai departe.Asa ca trageti aer in piept, urmarim, citim, vedem despre ce este vorba..
24.   Si trimis de
(28 mar 2009, 22:57:03
si este vorba despre faptul ca ati mai scris despre subiect.iata comentariile:17. tatae trimis de ILIUTA (2008-07-16, 19:28:56) oare de unde asa informatii la nenea autorul? Putem noi vedea ceva in acest ziar de miine care sa ajute la realizarea obiectivului national de combatere ferma a coruptiei si informarea corecta a cititorului sucevean ? Nu vafaceti iluzii dragilor toate raspunsurile au fost date in comentariile de mai sus in fest toate bune si la mina lui tata motoc secondat de autorul celor de mai sus si inca vreo doi sau trei pe care ii voi numi daca se va mai auzi ceva despre ce facem noi vorbire.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei