Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2009 - Anul XIV, nr. 67 (4053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupa Smashing Pumpkins a rămas fără toboşar

Toboşarul Jimmy Chamberlain, membru fondator al celebrei trupe americane Smashing Pumpkins, a decis să părăsească grupul, informează BBC News Online.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al formaţiei, Billy Corgan, solistul şi liderul trupei, a declarat că va continua să compună şi să înregistreze piese noi, sub numele de Smashing Pumpkins, fără nici unul din muzicienii care au înfiinţat formaţia.

Jimmy Chamberlain, care s-a alăturat acestei trupe de rock alternativ în 1988, a participat la recent încheiatul turneu de reunire, ocazionat de împlinirea a 20 de existenţă a grupului Smashing Pumpkins. El a cântat pe toate albumele trupei, cu excepţia albumului "Adore", lansat în 1998.

Solistul Billy Corgan a declarat că formaţia, în noua ei componenţă, urmează să intre în studiourile de înregistrare în această primăvară.

După prima destrămare a formaţiei Smashing Pumpkins, produsă în 2000, toboşarul Jimmy Chamberlain s-a alăturat solistului Billy Corgan în trupa Zwan, care a avut o existenţă meteorică, după care cei doi au decis să reformeze Smashing Pumpkins în 2005.

Cel mai recent album discografic al trupei americane se numeşte "Zeitgeist" şi a fost lansat în 2007. Fondat în 1987, grupul rock Smashing Pumpkins a cunoscut succesul la mijlocul anilor \'90 cu albumele "Siamese Dream" (1993) şi "Mellon Collie and The Infinite Sadness" (1995).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Smashing Pumpkins a rămas fără toboşar.
 Vizualizări articol: 321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupa Smashing Pumpkins a rămas fără toboşar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei