Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 dec 2008 - Anul XIII, nr. 296 (3977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Americancele, dispuse să renunţe mai degrabă la sex decât la internet

Aproape jumătate din femeile americane (46%) sunt dispuse să renunţe mai degrabă la sex, timp de două săptămâni, decât la navigarea pe internet, potrivit unui studiu publicat, luni, de producătorul de microprocesoare Intel, informează AFP.

În schimb, doar 30% dintre bărbaţi sunt dispuşi să facă această alegere, potrivit acestui sondaj realizat pe un eşantion de 2.119 persoane adulte de către institutul Harris Interactive.

Un procent de 95% dintre americani consideră că accesul la internet este "foarte important", "important" sau "destul de important", iar 87% dintre ei consideră că internetul le-a permis să facă economii. Un procent de 78% dintre persoanele intervievate au declarat că internetul le-a permis să păstreze contactul cu prietenii şi cu rudele.

Acest studiu relevă faptul că accesul la internet se află în fruntea listei de cheltuieli considerate de neînlocuit. Conexiunea la internet este preferată de 65% dintre americani, în faţa abonamentului la televiziunea prin cablu (39%), a meselor la restaurant (20%), a cumpărării articolelor de îmbrăcăminte (18%) şi a abonamentul la un club de sport (10%).

Majoritatea americanilor (58%) preferă să renunţe la abonamentul de cablu TV timp de două săptămâni, decât să renunţe la serviciul de internet timp de o săptămână. Acest fapt nu este surprinzător, în opinia experţilor Intel, în măsura în care multe din filmele şi emisiunile de televiziune sunt disponibile pe internet. Studiul a fost realizat în perioada 18 - 20 noiembrie şi nu precizează marja de eroare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Americancele, dispuse să renunţe mai degrabă la sex decât la internet.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Americancele, dispuse să renunţe mai degrabă la sex decât la internet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei