Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2008 - Anul XIII, nr. 148 (3829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kanye West, marele câştigător la BET Awards 2008

Kanye West a câştigat două premii, pentru cel mai bun artist hip hop şi cea mai bună colaborare, alături de T-Pain, la ediţia din 2008 a distincţiilor decernate, marţi, de postul Black Entertainment Television artiştilor de culoare, informează Reuters.

West, al cărui al treilea album, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007, este câştigător a trei premii Grammy.

Singurul alt câştigător multiplu al acestei gale a fost duetul hip-hop UGK, format din Bernard "Bun B" Freeman şi recent decedatul Chad "Pimp C" Butler. UGK a primit premiul BET pentru cel mai bun grup hip hop şi pentru videoclipul anului, "International Player's Anthem (I Choose You)", realizat împreună cu Outkast.

 

Cea mai bună cântăreaţă de R&B, Alicia Keys.

Alicia Keys, aflată în prezent în turneu mondial cu un album extrem de apreciat de critici şi public, a primit premiul pentru cea mai bună cântăreaţă de R&B. Artista a ţinut să aducă un omagiu lui Barack Obama, candidatul de culoare la alegerile prezidenţiale americane din toamnă. Keys a susţinut un recital alături de trei mari trupe celebre din anii '90, TLC, En Vogue şi Sisters with Voices.

Chris Brown, idolul adolescenţilor, care a dominat topurile americane de anul trecut cu hitul "Kiss Kiss", a primit premiul pentru cel mai bun cântăreţ R&B.

Premiul pentru cea mai bună cântăreaţă de hip hop a revenit lui Missy Elliott, care nu a mai lansat un album din 2005, însă are un CD programat pentru luna august.

Veteranul Al Green, în vârstă de 62 de ani, a fost onorat cu premiul BET pentru întreaga activitate şi şi-a încântat publicul cu hitul său din anii '70 "Let's Stay Together."

The Dream a primit premiul BET pentru cel mai bun artist debutant, în timp ce premiul publicului, stabilit în urma voturilor online, a revenit lui Lil Wayne pentru single-ul "Lollipop", cântat împreună cu Static.

Premiile pentru cea mai bună actriţă şi, respectiv, cel mai bun actor au revenit câştigătorilor de Oscar Halle Berry şi, respectiv, Denzel Washington.

A opta ediţie a premiilor BET a avut loc la Shrine Auditorium din Los Angeles.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kanye West, marele câştigător la BET Awards 2008.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kanye West, marele câştigător la BET Awards 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei