Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mofturi a la Hollywood:

Restaurant la domiciliul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când vine vorba de satisfacerea propriilor capricii, vedetele de dincolo de Ocean nu se uită la bani, fiind dispuse la orice sacrificii pentru a-şi vedea visul cu ochii.

Plictisite probabil să împartă aceleaşi localuri cu muritorii de rând, tot mai multe vedete din Cetatea Filmului au decis să reproducă atmosfera restaurantelor lor preferate în incinta propriei locuinţe.

Potrivit publicaţiei americane Metropolitan Post, tot mai multe vedete de la Hollywood s-au lăsat cucerite de moda mini restaurantelor, adevărate clone ale restaurantelor lor preferate.

 

Investiţii enorme.

Indiferent că e vorba de Madonna sau Julia Roberts, de Cate Blanchett sau Angelina Jolie, nici una dintre dive nu a rămas rece la noua modă, ajungând să investească sume fantastice de domeniul sutelor de mii de dolari pentru a avea o replică personalizată a restaurantului lor preferat între pereţii locuinţei.

Un exemplu elocvent este regina muzicii pop, Madonna, care nu a rezistat farmecului şi luxului exorbitant al renumitului restaurant milanez Gold, cu ale sale scaune scumpe şi ornamente preţioase, simbol al bogăţiei şi al bunului gust. Fascinată de localul celebrilor designeri Dolce şi Gabbana, diva americană şi-a transformat bucătăria într-o copie fidelă a restaurantului, cu pereţii placaţi cu aur, marmură peste tot şi un American bar enorm, cu nu mai puţin de zece metri de lumini şi oglinzi încorporate în perete.

 

Dragoste de vedetă.

La rândul său, cunoscuta actriţă Julia Roberts s-a îndrăgostit de restaurantul Julian Cafe şi de sala privată din incinta acestuia, unde serveşte cina ori de câte ori se află la Roma.

Potrivit apropiaţilor vedetei, aceasta a apelat la ajutorul unor designeri şi constructori italieni, pentru a recrea atmosfera caldă şi relaxantă a restaurantului roman în casa Juliei din Los Angeles. Singura problemă ar fi să găsească gresie de Saxonia cu care să acopere pereţii bucătăriei. În acest sens, vedeta a organizat deja o călătorie în Germania pentru angajaţii săi, pentru ca aceştia să procure roca necesară pentru construcţie. Iar cheltuielile divei din „Pretty Woman” nu se opresc aici. Ea va angaja tot personalul de la restaurantul său preferat cu ocazia unei petreceri pe care o va organiza pe 10 august în onoarea soţului său, Danny Moder.

 

Pasiune italiană.

Alte vedete au optat pentru reconstituirea atmosferei minimaliste şi informale al restaurantului italian Gusto. Din câte se pare, actriţa Cate Blanchette nu s-a dat în lături şi a îmbrăcat uniforma de zidar, demolând personal câteva ziduri ale casei sale, din dorinţa de a obţine spaţiul necesar pentru un beci de vinuri şi un bar tipic italian pentru servirea vinului. Şi pentru că pasiunea sa pentru băuturile italiene nu se opreşte aici, actriţa a angajat la serviciile unui majordom, care în acelaşi timp este şi un fin sommelier. Acesta a fost ales în urma unei îndelungate şi atente selecţii, care a durat nu mai puţin de trei luni.

 

Angelina are salon franţuzesc.

Însă nu doar restaurantele italiene „au sucit minţile” vedetelor de la Hollywood. Viitoarea mămică Angelina Jolie a amenajat în reşedinţa sa din Los Angeles un salon special în stilul restaurantului Plaza Athenee din Paris, de unde nu lipsesc şi candelabrele uriaşe, stil Versailles, ornate cu 5.000 de cristale Swarovski.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaurant la domiciliul.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restaurant la domiciliul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei