Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iun 2008 - Anul XIII, nr. 128 (3809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bronz fără soare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vara şi temperaturile din ce în ce mai ridicate ne determină să renunţăm la hainele cu mânecă lungă. Pentru a nu ne simţi stânjenite de faptul că pielea este albă, nu ne rămâne decât să apelăm la autobronzante.
Pe piaţă există o gamă variată de produse autobronzante: geluri, sprayuri sau creme. În comerţ există chiar şi şerveţele sau mănuşi autobronzante de unică folosinţă, care permit aplicarea uşoară în zona decolteului, gâtului sau feţei. Aceste produse trebuie alese în funcţie de tipul de piele. În cremele bronzante se găseşte o substanţă chimică numită DHA, care este de fapt un zahăr artificial. Aceasta interacţionează cu proteinele din suprafaţa pielii şi, prin oxidare, cu ajutorul natural al oxigenului din aer, se obţine culoarea maronie a pielii. Cu cât produsul pe care îl veţi folosi conţine mai mult DHA, cu atât pielea va deveni mai închisă la culoare.

Cum se folosesc autobronzantele.
Odată ales produsul care se potriveşte cel mai bine tipului dumneavoastră de piele, pentru a obţine cel mai bun rezultat este suficient să urmaţi câteva sfaturi simple. Înainte de a folosi produsele autobronzante, trebuie să vă epilaţi, deoarece firele de păr pot împiedica repartizarea uniformă a cremei. Următorul pas este acela de a îndepărta impurităţile şi celulele moarte ale epidermei, pentru ca pielea să fie mult mai receptivă la autobronzant. Acest lucru se poate face folosind un gel exfoliant. Este recomandat ca operaţiunea să fie făcută cu cel puţin două ore înainte de aplicarea produsului autobronzant. Exfolierea celulelor moarte este esenţială şi nu este o etapă peste care se poate trece deoarece doar în acest fel puteţi evita apariţia de pete pe piele.
De asemenea, pentru un rezultat optim, este necesară hidratarea pielii. Insistaţi asupra zonelor uscate, precum coate sau genunchi, deoarece aceste porţiuni au tendinţa de a absorbi o cantitate mai mare de autobronzant şi în aceste zone se va obţine un bronz mai intens. Abia acum puteţi trece la aplicarea cremei, gelului sau a sprayului. Cantitatea folosită trebuie să fie uniformă pe toată suprafaţa corpului.

 

Aplicare circulară.
Aplicarea se face cu mişcări circulare. Sprayul este mai uşor de folosit. Ordinea aplicării este de jos în sus, respectiv picioare, trunchi, mâini, faţă. Nu neglijaţi gâtul, pavilionul urechii. Este recomandată aplicarea produselor autobronzante seara. Dacă nu sunteţi mulţumite de rezultatul obţinut, aşteptaţi cel puţin două ore de la prima aplicare. Este recomandată folosirea mănuşilor.
În cazul în care acestea vă incomodează în aplicarea uniformă a cremei, aveţi grijă să vă spălaţi imediat după aplicare, insistând în zona unghiilor şi a cuticulelor. În momentul în care observaţi că bronzul dumneavoastră începe să se estompeze, trebuie să repetaţi operaţiunea.

Adevărate tratamente cosmetice.
Produsele autobronzante de ultimă generaţie pot fi considerate adevărate tratamente de frumuseţe, ţinând cont că, pe lângă faptul că oferă pielii culoarea arămie, îngrijesc tenul şi corpul graţie aditivilor de hidratare, vitaminelor şi filtrelor solare conţinute. În plus, doamnele care au un ten deschis la culoare şi au probleme cu arsurile în momentul expunerii la soare pot obţine un bronz frumos, fără nici un risc.
Produsele autobronzante reprezintă o alternativă pentru toţi cei care nu doresc să se expună la razele ultraviolete şi care se tem de faptul că soarele duce la îmbătrânirea timpurie a pielii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bronz fără soare.
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bronz fără soare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei