Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mersul mai bun ca sexul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mersul pe jos este cea mai populară activitate fizică printre britanici.
Un sondaj publicat de tabloidul britanic The Sun a demonstrat că mersul pe jos este foarte popular printre supuşii Maiestăţii Sale, Regina Angliei.

Într-un clasament al activităţilor fizice preferate de conservatorii britanici, plimbările pe jos au fost de departe cele mai populare, ele devansând chiar şi sexul în topul preferinţelor.

Nu mai puţin de 88 la sută dintre cei 1000 de respondenţi cu vârste de peste 35 de ani s-au declarat fanii plimbărilor pe jos, în timp ce sexul a fost menţionat de 82 de procente dintre persoanele intervievate.

La fel de adevărat este că, potrivit sondajului realizat de Voltarol Pain-eze Emulgel, sexul este pentru britanici o activitate fizică mult mai plăcută decât orele petrecute la sala de gimnastică.

Jumătate dintre "fanii sexului" sunt convinşi de faptul că minutele de plăcere sunt cea mai bună metodă de a scăpa de durerile de cap şi de alte probleme de sănătate.

Locul trei în preferinţele britanicilor în materie de activitate fizică este ocupat în mod cu totul surprinzător de sărut. Nu mai puţin de 77 la sută dintre responenţi au precizat că sărutul este cea mai plăcută activitate fizică din câte există. Urmează în clasament dansul, care a devenit foarte popular în Europa, odată cu mediatizarea sa în programele de televiziune. Dansul a devansat alte activităţi fizice precum alergarea, schiul şi golful.

Birtanicii se dezmint

Phillip Hodson, membru al Asociaţiei britanice pentru consiliere şi psihoterapie, care a colaborat la realizarea sondajului, este de părere că aceste rezultate contrazic vechile prejudecăţi legate de viaţa sexuală a britanicilor. "Aceste rezultate sunt foarte interesante. Ele ne demonstrează că imaginea noastră de popor fără fantezie şi cu o viaţă sexuală plictisitoare nu este tocmai corectă şi că de fapt cei mai mulţi dintre britanici sunt foarte activi. Este adevărat că nu suntem la fel de pasionali ca alte popoare, însă aceste rezultate ne demonstrează că după ce spargem gheaţa, noi britanicii suntem foarte pasionali şi că suntem capabili să ne lăsăm duşi de val", crede specialistul britanic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mersul mai bun ca sexul.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mersul mai bun ca sexul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Normal trimis de
(22 mai 2008, 11:15:13
Pai cred si eu ca englezii pun pe primul loc sexul...Cine draqu sa faca sex cu uratele alea??...Barbatii cand le vad...o iau la sanatoasa!De aici si preferintza pt mersul pe jos!
1.1  RE: Normal trimis de
(22 mai 2008, 11:16:42
Scuze...vroiam sa spun ca "britanicii nu pun pe primul loc sexul"...Greseala de tastare.
1.2  RE: Normal trimis de
(22 mai 2008, 14:01:15
cica.. "nu mai putin de 88 la suta dintre cei 1000 de respondenti cu v�rste de peste 35 de ani s-au declarat fanii plimbarilor pe jos"

Bai acesta care a luat textul din theSun..! Tu la peste 35 de ani.. ce ai sa faci?laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei