Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Relaţii

Compatibilitatea se calculează, nu se simte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O potrivire perfectă cu o persoană de sex opus nu ţine de astrologie sau de astronomie, ci de ştiinţă. Cercetătorii de la Universitatea Oxford au inventat un serviciu matrimonial care foloseşte un sistem patentat de stabilire a compatibilităţii şi o formulă cu ajutorul căreia partenerul potrivit pentru o persoană este găsit în urma analizei profilului psihologic.

Pentru ca o primă întâlnire între două persoane să fie aprobată, cei doi trebuie să fie compatibili în „29 de aspecte-cheie”, precum temperamentul emoţional, stilul de viaţă, inteligenţa şi convingerile religioase.

 

80% şanse de fericire.

Potrivit psihologului Galen Buckwalter, unul dintre oamenii de ştiinţă care au participat la acest proiect, această compatibilitate ar genera o probabilitate de 80 la sută ca respectivele persoane să dezvolte o relaţie fericită, de lungă durată. Membrii serviciului matrimonial trebuie să răspundă la 256 de întrebări menite să ajute la stabilirea tipului de personalitate, a convingerilor şi valorilor după care se ghidează în viaţă. Profilurile membrilor sunt apoi rulate într-un program de stabilire a compatibilităţii, un program care afişează apoi cele mai bune potriviri ce pot asigura o relaţie de lungă durată.

 

Contrariile nu se atrag.

Factorii cruciali în stabilirea acestor compatibilităţi sunt obiceiurile emoţionale şi cele sociale pe care le are fiecare persoană.

Cercetătorii implicaţi în proiect au ţinut totuşi să precizeze că nu sunt nici pe departe de acord cu ideea potrivit căreia contrariile se atrag, sugerând că această convingere ar putea fi adevărată pentru crearea unei prime impresii, dar nu este valabilă şi la alegerea unui partener de lungă durată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compatibilitatea se calculează, nu se simte.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Compatibilitatea se calculează, nu se simte3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte