Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2007 - Anul XII, nr. 246 (3621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stil

În căutarea blugilor ideali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"A merge prin magazine în căutarea blugilor ideali este o adevărată provocare pentru doamne şi domnişoare, pentru că este dificil să găsească o pereche de jeanşi care să arate impecabil.

Orice femeie ar vrea ca fiecare ţinută pe care o adoptă să fie de efect şi să lase o impresie bună celor din jur. Când vine vorba de blugi, care sunt cel mai comod şi practic obiect vestimentar şi care pot fi asortaţi cu orice şi adaptaţi oricărei situaţii, partea cea mai grea este găsirea unei perechi de pantaloni care să vă avantajeze. Cel mai bun pont pe care putem să vi-l vindem în privinţa alegerii blugilor este să ţineţi seama de conformaţia dumneavoastră şi mai puţin de tendinţele actuale din modă.
Există multe secrete de stil ce le pot fi de folos doamnelor care tânjesc să găsească nişte blugi care să creeze iluzia de posterior bombat şi de şolduri pronunţate. De exemplu, buzunarele de la spate pot crea această impresie dacă sunt situate puţin mai departe unul de celălalt, în timp ce buzunarele cu „capac” dau volum posteriorului, la fel cum buzunarele aplicate în partea din faţă dau formă şoldurilor. Această conformaţie este ideală pentru o croială mai „relaxată”, asemănătoare pantalonilor evazaţi. Nu este un model clasic în adevăratul sens al cuvântului, ci doar un gen de pantalon care este la modă în acest sezon. O cusătură orizontală dreaptă, aplicată pe spatele blugilor, şi o croială evazată pe picior dau impresia de clepsidră, avantajând şi cele mai plate sau fragile siluete.

Pentru doamnele cu rotunjimi

Dacă natura v-a înzestrat cu un posterior bombat, pantalonii din denim stretch, cu talie puţin mai înaltă în partea din spate, sunt cea mai bună alegere, căci o astfel de croială vă pune în evidenţă rotunjimile exact aşa cum trebuie. Deşi multe dintre doamnele care au o astfel de conformaţie simt nevoia să-şi ascundă formele sub blugi cât mai largi, ar fi bine să reziste acestei „tentaţii”. O croială amplă dă impresia de grosime a piciorului, aşa că cel mai bine ar fi să adoptaţi jeanşii strâmţi sau drepţi, pentru că acest model distrage atenţia de la şolduri şi posterior şi creează impresia de alungire a piciorului. Un truc care vă poate pune în valoare silueta este să purtaţi pantaloni pană, pentru că punerea în evidenţă a gleznelor „echilibrează” imaginea creată părţii dorsale. Doamnele cu această conformaţie trebuie să mai ştie că, în ceea ce priveşte buzunarele blugilor, acestea trebuie să fie cât mai simple, fără detalii care să iasă în evidenţă şi fără ornamente „ţipătoare” care atrag mai multă atenţie asupra feselor decât v-aţi dori.
Femeile cu şolduri pronunţate, dar mai puţină „rotunjime”, pot alege un model de jeanşi cât se poate de elegant. Doamnele vor considera că blugii creaţi pentru colecţiile de modă sunt o investiţie care merită făcută, în primul rând pentru că anumite detalii, cum ar fi tighelul de pe margine, pot aduce o îmbunătăţire substanţială a imaginii. Dar cum o pereche de blugi de firmă nu este la îndemâna tuturor, când mergeţi la cumpărături căutaţi jeanşi ce au cusătură dublă şi pe exterior, care subţiază linia coapsei. Deşi există şi excepţii, ca o regulă generală, este indicat ca femeile cu această conformaţie să opteze pentru pantaloni cu talie joasă, pentru a egala proporţia bust-şold.

Blugii simpli, la mare preţ sezonul acesta

În ultimii ani, industria denimului a avut tendinţa de a produce doar pantaloni comozi, cu croieli şi finisaje unice, care variau de la broderii complicate pe coapse până la tivuri create din materiale preţioase. Sezonul acesta producătorii pregătesc o nouă eră: se poartă blugii fără ornamente, strâmţi şi coloraţi. „Culoarea jeanşilor devine din ce în ce mai închisă, în aşteptarea sezonului rece. Nu se poartă blugii roz şi nici cei verzi, culorile de bază sunt gri şi negru”, spun stiliştii ce lucrează pentru cele mai prestigioase reviste publicate la New York. Unde până acum era la mare preţ ca designerii să îşi inscripţioneze numele pe spatele blugilor, pantalonii din sezonul toamnă-iarnă sunt mai puţin accesorizaţi, detaliile lipsind în special de pe buzunare din spate, tendinţa fiind aceea de a reveni la stilul anilor ’80, când blugii erau simpli."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În căutarea blugilor ideali.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
În căutarea blugilor ideali3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei