Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locurile de muncă din domeniul IT, cele mai solicitate

Cea de-a patra ediţie a târgului de carieră "Angajatori de top" s-a deschis, ieri, la Bucureşti, posturile din domeniul IT sau economic fiind cele mai solicitate în primele ore de la deschidere, a declarat, ieri, Anca Giurcă, unul dintre organizatori.

Potrivit organizatorilor, la ediţia de anul trecut a târgului au participat aproximativ 13.000 de tineri, iar anul acesta se aşteaptă ca numărul celor interesaţi de un loc de muncă în una din companiile de top să fie şi mai mare, mai ales că în primele două ore de la deschidere, sute de persoane, tineri dar şi oameni care au deja ani buni de experienţă, au venit să discute cu angajatorii. Mai mult, iniţiatorii evenimentului cred că numărul vizitatorilor va fi şi mai mare astăzi, deoarece vor putea veni şi cei care ieri au lucrat.

Potrivit Ancăi Giurcă, în urma târgului de cariere de anul trecut de la Bucureşti au fost angajate peste o mie de persoane. Ea a declarat că la această ediţie locurile de muncă din domeniile IT, economic şi bănci sunt cele mai căutate de către care au venit să discute cu angajatorii. De asemenea, s-a constatat că tinerii prezintă interes crescut şi pentru consultanţă, primele seminarii organizate pe această temă umplând sălile până la refuz.

La cea de-a patra ediţie a târgului de carieră de la Bucureşti s-au înscris 114 companii de top, care oferă circa 3.000 de locuri de muncă tinerilor profesionişti.

Potrivit organizatorilor, domeniile cel mai bine reprezentate cu locuri de muncă vacante sunt inginerie (350), audit şi consultanţă (500), financiar-contabilitate (600), construcţii (200), resurse umane şi marketing (400), vânzări (250), telecom (300) şi IT (400).

Tinerii profesionişti interesaţi pot participa şi la două workshop-uri - Tehnologii IT&C de viitor şi Strategii de carieră în consultanţă -, în cadrul cărora pot discuta cu specialiştii din domeniu despre tendinţele pe plan global în fiecare dintre cele două industrii şi cum trebuie să se pregătească pentru a evolua în carieră în funcţie de aceste tendinţe.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, companiile participante prezintă aproximativ 900 de joburi în cele două domenii, seminariile având ca scop ajutarea tinerilor în alegerile pe care le fac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locurile de muncă din domeniul IT, cele mai solicitate.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locurile de muncă din domeniul IT, cele mai solicitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte