Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iun 2016 - Anul XXI, nr. 137 (6250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi de angajare in domeniul IT

Computer Voice Systems - soluţii software avansate pentru domeniul serviciilor financiare şi a telecomunicaţiilor din Statele Unite – deschide filială în Suceava

Computer Voice Systems caută să angajeze programatori cu experiență dar și începători, team lideri și manageri de proiect pentru noul său birou din Suceava. Aceasta este o oportunitate unică de a vă asuma un rol de conducere în domeniul dezvoltării de software pentru servicii financiare, un sector  dinamic  în continuă expansiune.
Vizitați pagina 
www.computervoice.ro pentru a aplica sau pentru a afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile. CV-urile pot fi trimise si pe adresa jobs@computervoice.ro .

 

Computer Voice Systems, Inc.  (www.computervoice.com), de origine din Chicago,  SUA  asigură din 1989  soluţii IT robuste şi de încredere în domeniile serviciilor financiare şi a telecomunicaţiilor.

Beneficiarii soluțiilor software oferite de CVS sunt bursele de mărfuri, firmele de brokeraj si clientii lor. Servicile noastre includ date în timp real, diagrame şi aplicaţii front-end pe platforme desktop, on-line și dispozitive mobile ( www.quicksuitetrading.com )

Divizia Antaco Billing Systems ( www.antaco.com ) oferă servicii de facturare şi  data warehouse pentru clienţii din industria de telecomunicaţii și servicii VoIP .

Revoluţia adusă de tranzacţionările eletronice pe bursă, a oferit CVS oportunitatea să producă sisteme noi bazate pe necesităţile actuale în brokeraj. Toate sistemele proiectate de către CVS au ca scop atenuarea riscului sistemic şi creşterea transparenţei în procesul de tranzacționare bursieră. Portofoliul CVS include clienţi din peste 60 de ţări.

În cadrul biroului  CVS din Arad,  înființat în 1998,   peste 60 de ingineri programatori realizeaza atât design-ul cât și implementarea sistemelor software pe care CVSle oferă clienților săi.

Computer Voice Systems - date în timp real, diagrame şi aplicaţii front-end pe platforme desktop, on-line și dispozitive mobile
 

Creșterea numărului de clienți și extinderea serviciilor a creat necesitatea de a replica succesul biroului din Arad prin deschiderea unui birou similar în Suceava, unde Universitatea Ștefan cel Mare are o secție de calculatoare foarte serioasă, cu absolvenți de calitate.
CVS plănuiește ca biroul din Suceava să depășească 25 de ingineri IT în primul an de funcționare, urmând să își dubleze activitatea în perioada 2017-2018.

CVS caută programatori cu experiență dar și începători, team lideri și manageri de proiect pentru noul său birou din Suceava. Aceasta este o oportunitate unică de a vă asuma un rol  de conducere în domeniul dezvoltării de software pentru servicii financiare, un sector  dinamic  în continuă expansiune.

Vizitați pagina www.computervoice.ro pentru a aplica sau pentru a afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile. CV-urile pot fi trimise și pe adresa jobs@computervoice.ro .

Antaco Billing Systems - servicii de facturare, rapoarte de performanta şi data warehouse pentru clienţii din industria de telecomunicaţii și servicii VoIP

Computer Voice Systems Suceava ( www.computervoice.ro )

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Computer Voice Systems - soluţii software avansate pentru domeniul serviciilor financiare şi a telecomunicaţiilor din Statele Unite – deschide filială în Suceava.
 Vizualizări articol: 19041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 14 voturi
Computer Voice Systems - soluţii software avansate pentru domeniul serviciilor financiare şi a telecomunicaţiilor din Statele Unite – deschide filială în Suceava1.4514

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei