Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Guvernul a alocat 275.000 de lei pentru spitalul din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a aprobat, la sfârşitul săptămânii trecute, alocarea sumei de 275.000 de lei (2,75 miliarde de lei) pentru finanţarea Spitalului Municipal din Fălticeni. Anunţul a fost făcut de deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră (foto), care a precizat că banii vor fi folosiţi pentru acoperirea cheltuielilor de proiectare a noului spital din Fălticeni aferente anului 2007.

„Am discutat la Ministerul Finanţelor şi am reuşit să obţinem această finanţare pentru a acoperi contravaloarea cheltuielilor de proiectare, astfel încât lucrările de construcţie a spitalului să poată demara cât mai repede”, a declarat Mihai Sandu Capră.

Parlamentarul sucevean a reamintit că prin Legea Bugetului pe 2008, spitalul din Fălticeni va primi, în cursul acestui an, nu mai puţin de 5 milioane de lei (50 miliarde de lei vechi) în vederea începerii lucrărilor de construcţie. Mai mult, până în anul 2011 spitalul din Fălticeni ar urma să primească o finanţare totală de 20,53 milioane de lei, sumele urmând a fi alocate eşalonat, în fiecare an.

„În condiţiile în care investiţia de la Fălticeni se va derula în mod corespunzător, sumele care vor fi alocate pentru anul 2008 vor fi suplimentate. Şi vreau să precizez că şi prin alocarea celor 275.000 de lei, se poate vedea că PNL, prin Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, şi-a ţinut promisiunea în ceea ce priveşte sprijinul pe care îl dă construcţiei spitalului din Fălticeni”, a declarat Mihai Sandu Capră.

Trebuie spus că investiţiile în construcţia unui spital nou în municipiul Fălticeni au fost începute în anul 1991, însă după 10 ani ele au fost sistate din lipsă de fonduri. În momentul de faţă, o parte din secţiile spitalului funcţionează într-o clădire veche de peste 100 de ani, în timp ce altele sunt în clădiri ce au fost restituite foştilor proprietari.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat 275.000 de lei pentru spitalul din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Guvernul a alocat 275.000 de lei pentru spitalul din Fălticeni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte