Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 292 (5499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tamara Buciuceanu-Botez şi Ion Caramitru, premiaţi de Academia Română

Actorii Tamara Buciuceanu-Botez şi Ion Caramitru se numără printre câştigătorii premiilor Academiei Române pe anul 2011, care vor fi decernate într-o ceremonie organizată pe 19 decembrie, de la ora 10.00, în Aula Academiei din Bucureşti.

Tamara Buciuceanu-Botez şi Ion Caramitru vor primi premiul "Aristizza Romanescu" în domeniul artelor spectacolului, acordat ex aequo de Academia Română, potrivit site-ului instituţiei.

Tamara Buciuceanu-Botez va fi premiată de Academia Română "pentru întreaga creaţie teatrală şi cinematografică", în timp ce Ion Caramitru va fi distins pentru "Macbeth. Un studiu".

Pe de altă parte, Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), va primi premiul "Victor Slăvescu" în domeniul Ştiinţelor economice, juridice şi sociologie, pentru lucrarea "Biletul de ieşire din criză".

La ceremonia din 19 decembrie, Academia Română va acorda şi alte premii: în domeniul filologiei şi literaturii; în domeniul ştiinţelor istorice şi arheologie; în domeniul ştiinţelor matematice; în domeniul ştiinţelor fizice; în domeniul ştiinţelor chimice; în domeniul ştiinţelor biologice; în domeniul ştiinţelor geonomice; în domeniul ştiinţelor tehnice; în domeniul ştiinţelor agricole şi silvice; în domeniul ştiinţelor medicale; în domeniul ştiinţelor economice, juridice şi sociologie; în domeniul filosofiei, teologiei, psihologiei şi pedagogie; în domeniul artelor, arhitecturii şi audiovizualului; în domeniul ştiinţei si tehnologiei informaţiei.

Academia Română este cel mai înalt for ştiinţific şi cultural al României, care reuneşte personalităţi marcante din ţară şi din străinătate, din toate domeniile ştiinţei, artei şi literaturii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tamara Buciuceanu-Botez şi Ion Caramitru, premiaţi de Academia Română.
 Vizualizări articol: 11611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamara Buciuceanu-Botez şi Ion Caramitru, premiaţi de Academia Română0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei