Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 292 (5499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Viceprimarul din Vama, acuzat că împreună cu fiii săi l-a bătut pe un tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul din comuna Vama, Vasile Lucan, s-a ales cu dosar penal sub acuzaţia că a agresat un tânăr în vârstă de 23 de ani. Tânărul susţine că a fost lovit de viceprimar, în timp ce doi fii ai acestuia l-au ţinut. El are certificat medico-legal din care rezultă că a suferit leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu pumnii, care necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale. Cert mai este că între cele două familii există un conflict mai vechi, care a mai avut accente violente.

 

Conflicte de la stâna viceprimarului

Ionuţ Nicolae Mihalachi, tânărul agresat, din satul Molid, comuna Vama, a declarat că totul pleacă de la stâna pe care viceprimarul o are în sat şi de la ciobanii angajaţi de acesta.

„Şi noi, şi alţi oameni din sat avem probleme, câinii de la stână ne atacă de fiecare dată când mergem pe terenurile noastre, iar oile domnului viceprimar sunt lăsate libere pe orice păşune. Când se revoltă cineva se ajunge la scandal, că domnul viceprimar e cineva, că este şmecher”, spune Ionuţ Nicolae Mihalachi.

 

Agresiunea s-ar fi petrecut pe un drum forestier, de faţă cu mai mulţi martori

De la conflictul pe care acesta l-a avut cu unul dintre ciobani s-ar fi ajuns la agresiunea din seara zilei de 3 decembrie.

„Eram pe un drum forestier şi am fost ajuns din urmă de domnul viceprimar şi de fiii săi. Am fost lovit cu pumnii de Vasile Lucan, iar băieţii lui m-au ţinut. Sunt cel puţin trei martori care au văzut ce s-a întâmplat”, a declarat tânărul de 23 de ani.

Conform certificatului medico-legal emis de medicul legist primar de la Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc, tânărul de 23 de ani prezintă o plagă contuză, excoriaţii şi echimoze, cea mai gravă leziune suferită fiind o fractură a dintelui, care s-a soldat cu pierderea posttraumatică a dintelui.

Tânărul a depus reclamaţie la poliţie, iar dosarul de cercetare a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

 

Viceprimarul îl acuză pe tânărul agresat de tentativă de furt 

Contactat telefonic, viceprimarul acuzat a evitat să spună foarte multe lucruri concrete despre incidentul din seara zilei de 3 decembrie. El a insistat mai mult pe conflictul existent.

„Acest băiat şi fratele lui, care este jandarm la Câmpulung Moldovenesc, l-au bătut pe un cioban de la stâna mea, iar eu am fost foarte supărat de asta. În acea seară dumnealui (n.r. - Ionuţ Nicolae Mihalachi) era cu drujba în pădure. Ce căuta cu drujba noaptea în pădure îşi cam poate da seama oricine... Când eu şi băieţii am ajuns la faţa locului, el era beat şi cu sânge la gură. Sunt trei martori care au fost de faţă, inclusiv pădurarul cu care ne-am deplasat la faţa locului, pentru a verifica sesizarea de furt. Cred că ancheta poliţiei va lămuri totul”, a declarat Vasile Lucan.  

Acesta a dat de înţeles aşadar că agresiunea este o înscenare, după ce tânărul ar fi fost prins la furat lemne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul din Vama, acuzat că împreună cu fiii săi l-a bătut pe un tânăr.
 Vizualizări articol: 5118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Viceprimarul din Vama, acuzat că împreună cu fiii săi l-a bătut pe un tânăr5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vice analfabet si agresiv//////////////// trimis de
(16 dec 2013, 10:55:28
primarul de VAMA tot de frica agresivitati acestui individ, l-a pus vice.cu japca////////
2.   Vice primar trimis de
(16 dec 2013, 13:25:00
agresif si periculos da

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei