Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 aug 2014 - Anul XIX, nr. 196 (5705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

“Hora la Forăşti” la ediţie jubiliară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Căminul cultural Forăşti a avut loc ieri cea de-a patruzecea ediţie a Festivalului “Hora de la Forăşti”, manifestare organizată de Primăria şi Consiliul local Forăşti.

Cum este şi normal, startul manifestării a fost dat de vestita Fanfară de la Forăşti, o fanfară care se apropie de 90 de ani de existenţă, care s-a întrunit în faţa primăriei, după care, împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale, s-a deplasat la Căminul cultural, unde, timp de jumătate de oră, a încântat publicul.

Au urmat apoi cu programe de cântece şi dansuri populare: Asociaţia Culturală “Dumitru Drăguşanu” cu interpreţii Mariana Nistor şi Iulia Vizitiu, Ansamblul Artistic “Rapsozii Botoşaniului” cu soliştii vocali Cornelia Ciobanu, Constantin Petrescu, Petronela Rusu, Dan Doboş, Elena Mândrescu şi Laura Ştefănescu, soliştii intrumentişti Mitică Ştefan, Constantin Mândrişteanu şi Ciprian Potoroacă, precum şi dansatorii Ansamblului “Mărgineanca” al Casei de cultură a sindicatelor Botoşani, tinerii interpreţi Andreea Mihăilă, Onofrei Grădinariu Ştefan, Aniţa Giorgiana, Alexandra Burlacu din Vadu Moldovei, Maria Aniculăesei din Fălticeni, Radu Andone din Forăşti şi Cornelia Ştefan din Câmpulung Moldovenesc. Spectacolul a fost prezentat de interpreta de muzică populară Lenuţa Rusu.

Un moment aparte al acestei manifestări a fost sărbătorirea celor 21 de cupluri din comuna Forăşti care aniversează în acest an 50 de ani de căsnicie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Hora la Forăşti” la ediţie jubiliară.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Hora la Forăşti” la ediţie jubiliară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei