Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 aug 2014 - Anul XIX, nr. 196 (5705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Reîncarnarea lui Adrian Năstase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Există oameni la care îngâmfarea e un fel de aluat fermecat din poveştile lui Petre Ispirescu, un aluat care se umflă şi nu se mai opreşte. Un astfel de personaj de basm prost este Adrian Năstase.

În loc să iasă, ca orice hoţ normal, cu capul plecat din închisoare, el a ţâşnit cu pieptul înainte, în plină erecţie, ca dintr-o sală unde tocmai i se decernase premiul Oscar sau Nobel. Pentru prima dată în viaţa lui, acest ins hiposexual, cu trup flasc, faţă ştearsă şi voce moale ca o baligă proaspătă, a reuşit să adopte o atitudine falică şi falnică, dictată de muşchii erectori numiţi „lipsă de educaţie” şi „nesimţire”.

Cuvintele pe care le-a considerat potrivite să le ejaculeze la poarta puşcăriei sunt memorabile. Nu prin inteligenţa sau înţelepciunea lor, căci încă 15 reîncarnări de-acum încolo Năstase nu va reuşi să fie, măcar preţ de cinci minute, inteligent sau înţelept. Cuvintele sale, oferite presei în bucheţelele declaraţiilor, sunt memorabile doar prin cinismul lor inimaginabil şi prin obrăznicia lor. Am aflat astfel că infractorul fost premier ar fi primit propuneri de la guverne străine, interesate să-i achiziţioneze deosebita sa competenţă.

Sunt curios şi eu ale căror ţări or fi acele guverne care l-au ofertat. Mai cu seamă că domeniul său principal de competenţă – hoţia – ne este foarte bine cunoscut. Una din oferte o fi venit din Rusia, oare? Altele or fi din Africa sau din America de Sud, unde cei care conduc statele o fac doar ca să se îmbogăţească şi să şteargă putina apoi în locuri neştiute de nimeni?

În locul acela sinistru unde şi-a răcorit bucile albe şi pline de furuncule, Năstase s-a specializat în scrierea de cărţi, căci ăsta pare a fi trendul printre deţinuţi. Îi recomand un titlu pentru viitor, care în mod sigur va fi best-seller. „Sunt premierul unei ţări. Cum s-o jefuiesc?” 

Vorbeam de reîncarnările lui Năstase. Şi aici fostul premier e un om fericit. Pentru că nici nu a murit şi e deja reîncarnat în Ponta.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reîncarnarea lui Adrian Năstase.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Reîncarnarea lui Adrian Năstase3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 aug 2014, 12:23:37
Complet de acord cu dvs. d-le Sireteanu si culmea culmilor este ca prostimea le mai si crede ineptiile si idioteniile pe care le debiteaza, nu-si dau seama ca de 25 de ani sunt condusi de niste excroci, pusi numai pe capatuiala si pe distrugerea tarii.
1.1  RE: Comentariu trimis de
(26 aug 2014, 18:23:13
Narcise de la tine lumina luam. Iti citesc articolele asa cum semnez cecurile in alb. Am incredere oarba in tine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei