Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 sep 2012 - Anul XVII, nr. 224 (5129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie naţională

Concursul de creaţie pentru copii “Doodle 4 Google”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Google lansează Doodle4 Google, o competiţie naţională prin care invită copiii să creeze un desen cu tema “România mea este...”, care să exprime/ilustreze ce reprezintă România pentru fiecare dintre ei. 

 

Marele câştigător al concursuluiva primi un premiu de 15.000 de lei

Concursul de creaţie se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, care urmează cursurile primare sau gimnaziale ale şcolilor din România. Desenul marelui câştigător al concursului va apărea pe data de 1 decembrie a.c., pe pagina de start a Google România, pentru a fi admirat de milioane de români. Micul artist va primi un premiu în valoare de 15.000 de lei, iar finaliştii, în număr de zece, vor fi premiaţi cu tablete. De asemenea, şcolile din care provin primii cinci clasaţi, în funcţie de numărul de voturi, vor primi câte o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 de lei.

Copiii pot fi înscrişi în concurs de părinţi, învăţători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil. Desenele vor fi trimise prin poştă sau e-mail, alături de formularul de înscriere disponibil pe pagina google.ro/doodle4google. Termenul limită de trimitere a desenelor este 15 octombrie.

 

Juriu format din personalităţi din domeniul artistic, media şi educaţie

Într-o primă etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs. Juriul concursului va selecta apoi cele mai reprezentative 30 de desene. Dintre acestea, primele zece desene vor fi alese prin vot public pe site-ul „Doodle 4 Google” România, iar desenul care va obţine cel mai mare punctaj din întregul concurs va desemna marele câştigător. Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 şi 27 noiembrie 2012, pe site-ul www.google.ro/doodle4google.

Juriul concursului „Doodle 4 Google” România este format din personalităţi din domeniul artistic, media şi educaţie, Nicolae Alexi, Adrian Boţan, Adrian Brăescu, Andreea Esca, Medeea Marinescu, Ioan T. Morar şi Cătălin Ştefănescu. Din juriu va face parte şi Sophia Foster-Dimino, membră a echipei care se ocupă de redesenarea logo-ului Google la aniversările pe care Google le sărbătoreşte la nivel internaţional şi local.

Pentru mai multe detalii despre concurs, formulare de înscriere şi regulament puteţi vizitaţi pagina competiţiei (http://www.google.ro/doodle4google/).

 

Doodles sunt reprezentări ocazionale ale logo-ului afişat pe prima pagină Google

Google îşi schimbă logo-ul ocazional, pentru a marca un anumit eveniment major sau pentru a celebra o personalitate; în galeria celor mai recente logo-uri dedicate României s-au aflat Constantin Brâncuşi, George Enescu, I.L. Caragiale, Sergiu Celibidache, Mărţişorul sau Ziua Naţională a României.

Competiţii similare pentru a decora pagina Google în momente speciale s-au organizat în peste 30 de ţări, România aflându-se în acest an la prima ediţie.

Doodles sunt reprezentări ocazionale ale logo-ului afişat pe prima pagină Google (www.google.ro), care au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii din întreaga lume.

Doodle-urile au devenit cunoscute ca versiuni speciale ale logo-ului Google, care celebrează sărbători, aniversări şi zile de naştere ale unor artişti, figuri istorice şi oameni de ştiinţă faimoşi în întreaga lume. Fie că este vorba despre prima zi a primăverii, ziua de naştere a lui Albert Einstein sau a 50-a aniversare de la descoperirea ADN-ului, echipa de artişti Google Doodle găseşte întotdeauna un mod prin care să marcheze aceste evenimente speciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de creaţie pentru copii “Doodle 4 Google”.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul de creaţie pentru copii “Doodle 4 Google”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei