Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Situaţie

Statistica Muzeului Bucovinei pentru zilele de vizitare circumscrise proiectului „Şcoala altfel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Bucovinei ne-a pus la dispoziţie situaţia statistică a vizitatorilor obiectivelor muzeale în zilele de 2 - 6 aprilie a.c. pe perioada desfăşurării proiectului “Şcoala altfel”.

Situaţia statistică înregistrează în acest interval de timp un număr, cumulat pe obiective de vizitare, de 15.546 vizitatori cu bilet plătit şi 8.619 persoane care au beneficiat de vizitare gratuită.

Astfel, Muzeul de Istorie a fost vizitat cu bilet de 2.660 persoane, iar gratuit de 1.685 persoane; Muzeul de Ştiinţele Naturii a avut 5.000 de vizitatori cu bilet plătit şi 2.000 care au beneficiat de vizitare gratuită; la Hanul Domnesc s-au vândut 324 bilete de intrare, iar 742 de vizitatori au avut acces gratuit.

În această perioadă, Cetatea de Scaun a Sucevei a fost vizitată de 8.240 de persoane, din care 5.700 au plătit bilet şi 2.540 au vizitat obiectivul gratuit, iar în Muzeul Satului Bucovinean au intrat 1.526 de vizitatori, din care 719 cu bilet şi 907 gratuit.

Casa Memorială „Simion Florea Marian” din municipiul Suceava a avut 350 de înregistrări la intrare, din care 150 de persoane cu bilet plătit şi 200 de vizitatori cu acces gratuit.

La Casa Memorială „Ciprian Porumbescu” din Stupca s-au vândut 340 de bilete de intrare şi s-au înregistrat 230 de persoane care au vizitat obiectivul fără plată, iar la Casa Memorială „Nicolae Labiş” din Mălini situaţia a fost aproape la fel (320 de vizitatori cu bilet plătit şi 200 de vizitatori cu acces gratuit).

Casa Memorială „Eusebiu Camilar” din Udeşti a avut 165 de vizitatori cu bilet şi 115 care au intrat gratuit, iar Muzeul de Istorie Siret a înregistrat 168 de intrări cu bilet plătit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Statistica Muzeului Bucovinei pentru zilele de vizitare circumscrise proiectului „Şcoala altfel”.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Statistica Muzeului Bucovinei pentru zilele de vizitare circumscrise proiectului „Şcoala altfel”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei