Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a IV-a

Concursul Naţional de Creaţie Literară „Nichita Stănescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii care doresc să participe la cea de-a IV-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Literară „Nichita Stănescu”, organizat de Şcoala cu clasele I-VIII „Constantin Negreanu” Drobeta-Turnu Severin, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi şi Editura Ştef, se pot înscrie şi pot trimite lucrările până pe data de 1 martie a.c.

 

Concursul se desfăşoară pe trei secţiuni, poezie, proză şi eseu

La concursul care se desfăşoară pe trei secţiuni, poezie, proză şi eseu, fiecare participant poate trimite maximum trei lucrări, fiecare lucrare - tehnoredactată şi listată într-un singur exemplar - având sub titlu (în dreapta) numele, prenumele participantului, clasa, şcoala şi numele cadrului didactic îndrumător (unde este cazul).
Lucrările, care vor fi evaluate şi notate de un juriu format din reprezentanţi ai IŞJ Mehedinţi, Editura Ştef, scriitori şi poeţi, vor fi trimise de coordonatorii la nivel de unitate şcolară pe adresa: Editura Ştef, CP 340, OP 3 - Drobeta-Turnu Severin, sau prin e-mail, la adresa editurastef@yahoo.com, până la data de 01.03.2012.
Costurile participării sunt 15 lei / concurent, bani ce se vor depune prin mandat poştal pe adresa: Carmen Adela Nedelcu, str. Kiseleff, nr. 76, bl. 3, sc. 3, ap. 1, Drobeta-Turnu Severin, jud. Mehedinţi, Cod 220196, sumă necesară pentru tipărirea cărţilor cu lucrările premiate, diplomelor, premiilor şi cheltuielilor poştale, sumă ce va fi depusă odată cu înscrierea elevilor în concurs.

 

Rezultatele concursului vor fi publicate pe forumul Editurii Ştef pe 7 aprilie

Coordonatorii de concurs la nivel de unitate şcolară sunt rugaţi să transmită odată cu numele şi lucrările elevilor înscrişi în concurs şi lista nominală cu cadrele didactice implicate pentru completarea diplomelor de către IŞJ Mehedinţi.
Rezultatele concursului vor fi publicate, pe data de 7 aprilie 2012, pe forumul  http://www.editurastef.com/forum/viewforum.php?f=2&sid=dfe7d9bcb2ccf6eec772888cb7fdfdf5 şi în scris, fiecărui coordonator de concurs la nivel de unitate şcolară.
Cărţile cu lucrările premiate vor fi lansate în cadrul Sesiunii Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice „Drumul Cărţii”, activitate ce se desfăşoară în cadrul aceluiaşi proiect, pe data de 7 aprilie 2012. Elevii laureaţi vor primi diplome şi premii.
Relaţii suplimentare cu privire la modul de desfăşurare a concursului se pot obţine prin e-mail, la adresa editurastef@yahoo.com, sau la telefoanele 0744 - 495.186,  0746 - 240.350 şi 0352 - 401.584.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Naţional de Creaţie Literară „Nichita Stănescu”.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Naţional de Creaţie Literară „Nichita Stănescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei