Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2012 - Anul XVII, nr. 29 (4934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Emil Boc e un breloc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemulţumirea populaţiei este reală, dar apariţia domnului profesor Virgil Măgureanu, ieşit cu creta în mână la tablă, a risipit aura de spontaneitate care învăluia mitingurile din ultima vreme. Dacă mai punem la socoteală şi asigurarea venită de la musiu Ponta, cum că şefii serviciilor secrete româneşti nu vor fi schimbaţi la viitorul dans din buric al puterii care se preconizează, avem în faţă scenariul exact.
Anume că acei şefi care îşi vor păstra funcţiile şi-au mobilizat trupele, pentru a închega şi a creşte densitatea mitingurilor şi la Timişoara, şi în toată ţara, şi în afara ţării. Doar aşa mai au activitate şi angajaţii din serviciile secrete, mari pasionaţi în ars gazul de pomană, precum şi în tăierea frunzelor pentru câini.
Am conspectat şi eu mitingurile astea. Ceea ce m-a dezamăgit crunt la ele este că lozincile ieşite din gura manifestanţilor nu au progresat deloc în ultimii 20 de ani. Ceea ce se striga acuma două decenii la adresa lui Iliescu şi a partidului său, se strigă şi acuma, numai că la adresa urâtului ăstuia şi a grupării sale. „La palatul Cotroceni cântă cucuveaua / Băsescu şi ai lui şi-au găsit beleaua!”, „Monarhia salvează România!”, „Jos, Băsescu!” sau „Boc-Boc-Boc, demisia pe loc!”. Hai să fim serioşi. De parcă mogâldeaţa aia de Boc ar fi de capul lui, să demisioneze dacă ar vrea.
Lozinci botezate cu apă de ploaie, pe cuvânt că da. Ca să nu mai vorbim de total imbecilul „Jos comunismul!”, pe care l-am auzit pe buzele rujate abundent, croite pentru activităţi „XXX”, ale unei dudui care demonstra la Londra. Ce demonstra ea la Londra? Că dăm gagici mişto la export!
Serviciile secrete, cu toate că au atras în rândurile lor destui scriitori, au probleme mari cu creativitatea artistică. Ce frumoasă ar fi, de pildă, o lozincă precum: „Traian Băsescu / Prezidează doar cu sexu’” sau  „Emil Boc e un pârlit de breloc!”. Ori mult mai plasticul şi mai adevăratul „Traian şi cu Lenuţica / Se consultă cu puţica!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emil Boc e un breloc.
 Vizualizări articol: 2397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Emil Boc e un breloc3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei