Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2012 - Anul XVII, nr. 29 (4934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectrul schimbărilor la Palatul Victoria

Plecarea lui Boc de la Guvern, dorită de cei mai mulţi lideri PDL; o decizie e aşteptată în curând

Preşedintele Traian Băsescu are programate, astăzi, consultări cu puterea şi opoziţia, despre tratatul european şi funcţionarea Parlamentului de la Bucureşti, în contextul declaraţiilor tot mai numeroase despre nemulţumirile din PDL şi despre perspectiva unor schimbări importante la Palatul Victoria.
Preşedinţia a anunţat, săptămâna trecută, că şeful statului a invitat partidele parlamentare la consultări, luni, separat - opoziţia de la ora 12.00, iar puterea de la ora 13.00.
Temele sunt perspectivele ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară, precum şi dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului României.
Întâlnirea are loc după plecarea delegaţiei FMI, BM şi CE de la Bucureşti, moment menţionat de reprezentanţii principalului partid de guvernare ca reper pentru declanşarea unor discuţii în formaţiune despre eventuala remaniere a Guvernului sau demisie a premierului, ori despre asumarea unor eşecuri precum neconstituţionalitatea comasării alegerilor.
Lideri PDL precum Elena Udrea sau Sulfina Barbu au admis că partidul trebuie să discute despre măsuri care trebuie luate la nivelul Guvernului. De asemenea, parlamentari ai PDL au vorbit public, deschis şi asumat despre necesitatea unor schimbări majore la nivel guvernamental, în contextul nemulţumirilor populaţiei şi având în vedere interesul partidului într-un an electoral.

 

„Trebuie să plece inclusiv de la partid, nu poate să rămână, dacă pleacă de la Guvern”

Cei mai mulţi democrat-liberali doresc plecarea urgentă a lui Emil Boc din postul de premier şi susţin inclusiv înlăturarea acestuia din fruntea partidului, generând o presiune pentru acest lucru, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid, potrivit cărora o decizie este aşteptată în curând.
"Toată lumea spune că trebuie să plece (Emil Boc, de la Guvern – n.r.). L-am susţinut mai mult pentru preşedintele Băsescu. Trebuie să plece inclusiv de la partid, nu poate să rămână, dacă pleacă de la Guvern", a precizat, pentru MEDIAFAX, un lider PDL.
Iniţial, doar o parte dintre liderii PDL, cei grupaţi în jurul lui Vasile Blaga, au susţinut, fie vocal, fie indirect, înlocuirea lui Emil Boc. Această mişcare a luat însă amploare pe fondul nemulţumirilor venite din teritoriu cu privire la fondurile alocate de Guvern primarilor partidului, generând o presiune în această direcţie.
Cei mai mulţi s-au plâns şi de proasta comunicare a Guvernului cu partidul, parlamentarii fiind speriaţi şi de zvonurile, infirmate ulterior de conducere, potrivit cărora la alegeri nu ar mai fi lăsaţi să candideze în colegiile lor.
"E tensiune în partid", spunea un democrat-liberal.

 

"Trebuie să-şi dea demisia, dar nu are unde să plece"

Cei care susţin plecarea lui Boc spun că acesta este "erodat" şi imaginea sa nu ajută partidul. "Trebuie să-şi dea demisia, dar nu are unde să plece", a spus un alt lider al partidului. Alţii susţin că Boc trebuie să pregătească eventuala ieşire din fruntea Guvernului, existând posibilitatea să meargă din nou spre Cluj, unde partidul nu are candidaţi.
Potrivit surselor din partid, o decizie privind demisia lui Emil Boc din Guvern ar putea fi luată după plecarea din ţară a delegaţiei FMI, BM şi CE, unii făcând pronosticuri că premierul nu va rezista în fruntea Executivului mai mult de jumătatea lunii februarie.
Plecarea delegaţiei FMI, BM şi CE de la Bucureşti a fost menţionată de reprezentanţii principalului partid de guvernare ca reper pentru declanşarea unor discuţii în formaţiune despre eventuala remaniere a Guvernului sau demisie a premierului, ori despre asumarea unor eşecuri precum neconstituţionalitatea comasării alegerilor.
Faptul pare credibil, cu atât mai mult cu cât conferinţa de presă de încheiere a vizitei delegaţiei în România, care tradiţional avea loc luni, are loc, de data asta, duminică.

 

Vasile Blaga, un posibil succesor în fruntea PDL

Dacă pleacă Emil Boc de la Guvern, o problemă este găsirea unui înlocuitor al acestuia în funcţia de premier, iar cei care vor plecarea lui de la partid îl văd pe Vasile Blaga un posibil succesor în fruntea PDL.
Mai sunt şi voci, puţine la număr, din rândul parlamentarilor care îl susţin în continuare pe Emil Boc şi care îl văd pe acesta la conducerea Guvernului şi partidului până la alegeri. Aceştia cred că o remaniere guvernamentală ar fi soluţia potrivită pentru revigorarea imaginii partidului.
Potrivit surselor, se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să-şi facă cunoscută decizia în legătură cu viitorul Guvernului şi al partidului. Cu toate acestea, demisia lui Emil Boc rămâne, în cele din urmă, un act unilateral.
La nivel de zvon circulă în partid, în rândul parlamentarilor, informaţia că posibilii candidaţi pentru conducerea Guvernului ar fi directorii serviciilor secrete, un tehnocrat, sau pe ultimul loc, un lider din partid.

 

Boc: Nu comentez asemenea decizii sau asemenea speculaţii

Premierul Emil Boc a fost întrebat, sâmbătă, după videoconferinţa de la MAI, dacă demisionează în zilele următoare, el spunând că nu comentează "asemenea decizii sau speculaţii" şi că ştie ce are de făcut.
"Nu comentez asemenea decizii sau asemenea speculaţii. Ştiu ce am de făcut", a spus Emil Boc, întrebat de jurnalişti cum comentează zvonul potrivit căruia ar urma să demisioneze din funcţie în zilele următoare.
Premierul a evitat un răspuns clar privind o eventuală demisie, precizând doar că va spune în primul rând în faţa colegilor de partid şi abia apoi presei ce are de făcut Guvernul în perioada următoare.
"Fiţi siguri că voi spune în primul rând în faţa colegilor şi după aceea presei ce are de făcut Guvernul şi partidul în perioada următoare" a declarat Emil Boc, la finalul videoconferinţe cu prefecţii de la Ministerul Administraţiei şi Internelor.
Preşedintele Traian Băsescu declara, joi, la dezbaterea "România în UE. Cinci ani de la aderare", că premierul Emil Boc îi va fi în continuare un partener în ceea ce este de făcut pentru modernizarea statului şi atingerea standardelor europene de performanţă.
''Premierul Boc mi-a fost, îmi este şi îmi va fi în continuare un partener în ceea ce este de făcut'', a afirmat Băsescu, în contextul în care vorbea despre necesitatea modernizării instituţiilor statului şi a economiei pentru a continua procesul de integrare europeană şi de atingere a standardelor UE de performanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plecarea lui Boc de la Guvern, dorită de cei mai mulţi lideri PDL; o decizie e aşteptată în curând.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Plecarea lui Boc de la Guvern, dorită de cei mai mulţi lideri PDL; o decizie e aşteptată în curând3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 11:06:39
Dedicație : cu draqdevil pentru postăcioasele playboy-gonflabile din Cî Jî Sî :
- CLENȚAICA ZIMPIRIG :monkeyși
- VERVERa RĂTEZ cow
------------------
Broasca, clanța și cu cheia,surprise
(ce țin ușile-n proptele)
S-o-ncontrat cătând ideeaidea
Care-i șăfa dintre ele.i dont know

„- Nu văz rostul la gâlceavă;confused feeling beat up
Chichirezu îi anost.thinking
În coropca mea de BRAVĂ
EU vă dau la toate rost.”

zise broasca șmiruită
(Scârț! - icnind din tinichele):doh
„- Eu sunt singura sortităwinking
Să fiu rigă la oțele.star

„- Soro, soro! Te ogoaie!”talk to the hand
(se sucește cheia-n rost)
”- Fără mine, în odaie,
Lesne întră orice prost.pumpkin

Tu ești doar un fier de ștanță,
ZAR rugos și ruginit.phbbbbt
Dară ești în siguranță
Doar când io m-am învârtit!”

„- Deh! Ce proaste fără creer,pumpkin
Ce se cred mezul din lume!batting eyelashes
Făr’ de ȘNALA mea în feder
Voi sunteți doar niște glume!”big grin

Astfel scârțâit-a clanțanot listening
CLAMPĂnind pe-nchis/deschis,skull
Suplinind în rol instanța:chatterbox
„EU sunt Queen of Steel – AM ZIS!”loser
1.1  RE: „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 11:07:34
*****
Pân’ la ceas de înserarehurry up
Clănțăneala-n mecanism,whew
Trăncăne făr’ de-ncetarenot listening
Să impună vreun sofism.idea

Dar de-atâta-ncrâncenarephbbbbt
IVĂRUL s-a încălzit,frustrated
S-a umflat și în frecareoh go on
Broasca a înțepenit.hypnotized

Rămânând pe dinafară,waiting nail biting
Oaminii, în ger  ☭ r,angryv
Meșter-faurul chemarăbring it on
Să tocmească CLENCIUL iar.thumbs up

Gnomul – meșterul de fiarealien
Cu-n ciocan și-o preducea,nerd
Scoate „mândra-ncuietoare�hypnotized
Transformând-o-n tinichea.applause

O azvârle la gunoi,crying
Ca p-un hârb fără scofalăwave
Și-ntr-a ușii găuroii dont want to see
Pune-n loc nouță yală.star

Morala 1:

Nu fi sigur că ești tareshame on you liar
La poarta CeJe CLĂNȚĂU,pirate
S-ar putea, din întâmplare,i dont know
Să ajungi (în) PRISCALĂU!good luck rolling on the floor

Morala 2:
Când te-apucă iar amocul
Clanțelor primite-n gură,drooling
Nuți cerca pe Net norocul!billy
Mergi mai bine pe centură!money eyesbring it onhee hee
---------
hurry up 16.00 – când isprăvește Fa Bula postăceala sinecuristă și pleacă de la scârbici către bordeiul cerbului carpatin!
1.2  RE: „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 11:17:11
Clantailor,unde sunteti?Azi e doliu?Dezorientare totala,dati-va cap in cap berbecilor.
1.3  RE: „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 11:22:31
Voi monitorul a-ti scris ca se discuta,dar va spun eu se speculeaza doar:de ce nu dati nume cine a declarat plecarea premierului?sursa neadevarata!
1.4  RE: „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 11:25:36
A-ți?
WACO! mai îndrăznești să ragi?
10 PZDM.
1.5  RE: „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 11:33:04
La penitenciarul Botosani iti este locul sau acum ai fost eliberat?Esti penibil!
1.6  RE: „Fa, Bulă! (din CJ)” trimis de
( 6 feb 2012, 14:43:56
a mai aparut un penibil. chiar ne ajungea abcdar. sau tu esti, dar esti under cover:))
2.   Comentariu trimis de
( 6 feb 2012, 11:07:52
a plecat boc
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 feb 2012, 11:12:27
Dă-l în pi2da mă-sii!
3.   Vine primavara trimis de
( 6 feb 2012, 11:14:37
I-a venit mintea la cap Piticului, sper sa se maturizeze si Chioru..
3.1  RE: Vine primavara trimis de
( 6 feb 2012, 11:24:02
Chioru este presedintele tau si este mai ok decat Mirza,Voiculescu,Hrebenciuc,Ma etc...
3.2  RE: Vine primavara trimis de
( 6 feb 2012, 12:54:24
Daca Boc si-a dat demisia voi va vedeti la putere deja.......Ce ingrati sunteti este ca si cum v-ar muri tatal si voi ii vindeti lucrurile!
3.3  RE: Vine primavara trimis de
( 6 feb 2012, 14:01:12
Ce e ma? Il vezi pe BOC pe nasalie? Nu-i purta de grija caci nici el nu ne-a purtat grija, apropo la mafie. Mai bine vezi de base ca nu mai este TARENCLANTA, urmeaza actul doi cu parlamentul si la urma alegeri comasate-n vara tot cu presedinte.
3.4  RE: Vine primavara trimis de
( 6 feb 2012, 14:48:21
nu, nu este ca si cum le-ar muri tatal. tatuca lor este marza si el le-a promis multe.....daca mananca c.... cu comentariile:))
3.5  RE: Vine primavara trimis de
( 7 feb 2012, 08:54:51
Da,asa este oricum ei sunt doar niste papagali care repeta dupa Crin mereu:anticipate,anticipate,an
4.   * trimis de
( 6 feb 2012, 11:14:47
Boc A PLECAT ! Ha ! de unde-A PLECAT ???
El nicicând n-A FOST ! cumm... să plece ?
Băse e prim-ministru , ce... aţi uitat ?
Hai ! NU VĂ-MBĂTAŢI CU APĂ RECE !!!

Cine “vine” ? păi … nimeni ! rămâne Băse
Tot el va fi şi-ncontinuare
Pfui ! bine că de data asta nimeni nu plânse !
Cine va-nlocui marioneta ? cine … oare ?

Un “tehnocrat” sufficient de SLUGĂ căutăm !
O ”Coreea de Nord” să implementăm împreună
Spre alte mări (cu-aceleaşi flote) să navigăm
Cu-aceeaşi “ciumpalaci”şi-ac politică de stână

4.1  RE: * trimis de
( 6 feb 2012, 11:25:46
A-ti vrea voi sa plece Boc,si daca pleaca ce?
Crezi ca va fi pus premier unul din pesedeii tai?In niciun caz te bucuri degeaba
4.2  RE: * trimis de
( 6 feb 2012, 11:47:29
ABECEDARE, pana la urma nu esti chiar asa de prost cum am crezut....ai tu ceva in cap....ar trebui insa sa-ti slefuiesti stilul artistic, umbla putin la rime si ritm....

4.3  RE: * trimis de
( 6 feb 2012, 13:15:04
mulţumesc . Eu (însă) nu mi-am schimbat părerea despre tine , probabil fiindcă nu sunt suficient de şlefuit pentru a-ţi vedea valoareahappy

p.s. (încă odată) ÎŢI MULŢUMESC pentru apreciere
4.4  RE: * trimis de
( 6 feb 2012, 14:51:38
ooooooo, abcdar, n-ai murit? ce s-a intamplat de n-ai fost la 11.00 pe faza.aaa erai concentrat pe " irealitati " sa vezi ce se mai intampla.
5.   Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 11:15:04
Este cea mai mare prostie posibila in vremurile astea de criza. Sa-ti fie rusine Dan Voiculescu. Asteptam slugile USL-iste sa macane.
5.1  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 11:18:09
SGPL twinus

5.2  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 11:27:18
Si daca isi va da demisia Emil Boc ce?
Tot PDL va fi la guvernare.
5.3  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 11:54:05
Da asa e tot PDL-ul va fi la guvernare si tu la Cj Suceava, deci inca o sa mai poti fura hirtie de xerox, pixuri si creioane.
5.4  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 12:01:20
Si cel mai grav e ca esti platita din banii publici si folosesti internetul in scop personal in timpul orelor de munca. Sau nu e in scop personal????? Asta e furt!
5.5  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 12:58:11
Bai baiete tu esti platit din banii publici eu nu sunt platita din banii publici.PDL are sustinatori la Suceava de toate categoriile,nu numai bugetari.
5.6  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 6 feb 2012, 14:56:36
pacat! guvernul asta chiar a facut reforma in ROMANIA
5.7  RE: Demisia guvernului... trimis de
( 7 feb 2012, 08:56:27
Va fi un alt guvern PDL care va continua reformele!
6.   ABCDAR trimis de
( 6 feb 2012, 11:20:13
tu esti un USL-ist care macane toata ziua. Mai lasa si pe altii.
7.   THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 11:22:07
Ma p!s pe voi USL-isti imputiti, sclavii comunismului si admiratori ai lui Kim Jong Un.
7.1  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 11:26:01
Sluga e fiul cel Kretin al lui ma-ta.Te sfatuiesc sa dispari azi de pe forum ca vei fi facut varza imbecilule.
7.2  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 11:34:59
Poftim?Ai grija cum vorbesti pentru ca totul poate fi folosit impotriva ta si a celor care te instiga!
7.3  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 14:58:30
URAT.........SE VEDE GRADUL DE CULTURA A CELOR DE LA USL SI A SUSTINATOTRILOR LOR SI DIN COMMENT-URI
7.4  RE: THUNDER trimis de
( 7 feb 2012, 09:00:35
Pe acest forum,cei care injura si au un limbaj obscen sunt sclavii amarati ai USL!Se vede!
8.   Serios? trimis de
( 6 feb 2012, 11:31:49
Stai linistit, fac fatza inca la 50 de proshti ca tine! usl-isti avari dupa putere si ciolan, ati fost la putere si ati umblat cu ciolanu in c*r din 90 pana-n 2004, ati furat tot si acu vreti sa distrugeti ce a facut acest guvern. Rusine ! THUNDER esti un fiu de catzea usl-ista.
8.1  RE: Serios? trimis de
( 6 feb 2012, 11:37:24
Mi se pare urat din partea USL ca dupa tot ce a facut rau in aceasta tara,acum cand ne redresam economic,ei sa distruga munca a 23 de milioane de romani!
Pentru ca noi toti am avut de suferit o data cu venirea crizei si tot noi am ajutat la redresarea tarii!
8.2  RE: Serios? trimis de
( 6 feb 2012, 11:56:33
Tu inca mai suferi si inca grav tare. Nu iti distruge nimic din munca ta draga, ca tu doar faci cafele acolo unde lucrezi.
8.3  RE: Serios? trimis de
( 6 feb 2012, 13:00:34
Poftim?Eu cred ca tu vorbesti din proprie experienta.Cafele si udatul florilor este experienta ta.
9.   THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 11:35:25
= adevaratul BOU al Sucevei
9.1  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 11:36:51
Catea si curva e ma-ta kretinelule
9.2  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 12:10:08
Thunder tu esti cel mai prost de pe aici..si din acest oras... esti unul care nu stie cat face 1+1 si mai ai curaj de a comenta !!! esti un prost care nu isi cunoaste macar trepturile.. Maine o sa te opreasca un prost cu sapca de la CFR si o sa.ti ceara permisul de conducere..La cat esti de prost..nu ma mira ...si daca esti USL suge.o si mie..
9.3  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 12:44:08
A inviat alt kretin!Cloncane,uita-te tot timpul peste umarul tau ca nu stii de unde apar.Daca eu sunt USL-ist atunci baba floarea e astronaut iar tu esti un bou care nu intelege ca marea parte a cetatenilor din Romania este reprezentata de indignatii apolitici.Siktir la mata-n c_ur de spalat pe emisfera cerebrala portocalie.
9.4  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 12:52:21
THUNDER ciocu mic ca o iei peste scafarlie. Hai intra pe celelalte 10 conturi ale tale si baga niste comentarii pupincuriste pro socialisti, dar grabeste -te ca indata e sedinda de partid la sediul PCR(pardon ..USL) si nu apuci sa vezi zambetul cu gura pana la urechi al lui Ovidiu Dobidontzu si Alexandru Zdrentzanu . Nu mai poza in un apolitic ca miroase a rahat usl-ist de la tine.
9.5  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 13:02:24
Asa este!USL DE NIMIC!
9.6  RE: THUNDER trimis de
( 6 feb 2012, 15:03:11
asa este, au un vocabular greu de digerat usl-istii. pana la urma asta e politica partidului lor......asta ii invata
10.   Pe naiba trimis de
( 6 feb 2012, 11:43:44
Acum urmeaza propunerea unui nou guvern ... si USL va fi "gica-contra" la consultari ... pana la alegeri nu vom avea guvern. Cu o tara neguvernata urmatoarele 6 luni ne intoarcem de unde am plecat.
Despre prestaţia lui ca prim ministru: este PRIMUL politician pentru care am respect fără nicio umbră, din ultimii 22 de ani. Modest, cinstit, conştiincios. Nu este absolut deloc carismatic, nu e mare actor, cum e Năstase sau alţii, dar şi-a sacrificat 3 ani de viaţă politică când a acceptat să preia funcţia de premier în haznaua media din Bucureşti, în timp ce la Cluj era primar respectat, admirat şi nici măcar o singură dată înjurat, de absolut nimeni, nici inamicii politici, nici media locală nu aveau decât cuvinte decente la adresa lui.
Aşa că THUNDER... beşi, băi pansatule.
10.1  RE: Pe naiba trimis de
( 6 feb 2012, 12:05:07
trebuie sa fii mandru ca ai un calculatori si poti si ai voie sa postezi comentarii la un ziar..si nu strangi oua pe la C.A.P.
10.2  RE: Pe naiba trimis de
( 6 feb 2012, 15:08:38
boc a fost un primar respecat si cu initiativa.ca premier si-a asumat decizii pe care nici un usl-ist nu ar fi avut curaj sa si le asume vreodata. a luat deciziile , fara sa se gandeasca ca va pierde voturi. si au fost decizile cele mai bune, drept dovada ca suntem in crestere economica si atunci cand a intrat la guvernare tara era in criza
11.   MCLEAN trimis de
( 6 feb 2012, 12:02:40
Eu daca fac cafele unde fac..inseamna ca muncesc nu? dar tu? esti un asistat social care stai cu mana-n c*ur si astepti sa iti dea statul. Pune osul la munca nu astepta sa iti creasca USL-ul ajutoru social.
11.1  RE: MCLEAN trimis de
( 6 feb 2012, 13:12:50
USL nu este decat un grup de visatori de la mare la mic toti se vizeaza presedinti,premieri,ministri.. ca trenul a plecat de mult.
11.2  RE: MCLEAN trimis de
( 6 feb 2012, 15:12:10
COMPLETARE!!!USL este o formatiune de HOTI VISATORI!!!!!!!!
12.   Un pas spre normalitate trimis de
( 6 feb 2012, 12:30:35
Sa dea Dumnezeu minte politicienilor si sa actioneze in interesul national, nu in interesul unei gasti puse pe capatuiala. Alegerile anticipate si demisia supersexosului Baselu, pohta ce-am pohtit si sa nu mai aud de PD-Latrai decat la timpul trecut. Portocalele s-au stricat.
12.1  RE: Un pas spre normalitate trimis de
( 6 feb 2012, 13:14:50
Da,sa nu mai auzi de PDL in schimb sa auzi de grupul de nimic numit USL!
12.2  RE: Un pas spre normalitate trimis de
( 6 feb 2012, 13:36:25
Trenul a plecat de mult pentru USL...........................
12.3  RE: Un pas spre normalitate trimis de
( 6 feb 2012, 15:15:59
DA USL-ISTII TAI ACTIONEAZA IN INTERES NATIONAL CAND TIN OAMNII PE GERURILE ASTEA IN FATA LA PREFECTURA?II TIN DOAR PENTRU CA VISEZAZA CA IN FELUL ASTA PUN MANA PE PUTERE. PRIN ACEST GEST DEMONSTREAZA CLAR CA NU LE PASA CATUSI DE PUTIN DE OAMENI. CUM AS PUTEA CREDE SAU SPERA CA LE VA PASA VREODATA DE NEVOILE CETETEANULUI DE RAND?II
12.4  RE: Un pas spre normalitate trimis de
( 7 feb 2012, 09:04:34
Adevarat,la USL nu le oasa de oamenii pe care ii tin in ger pentru a pune ei mana pe putere,dar pot sa ii tina tot anul in strada ca ei mana pe putere o pun doar in vis.
13.   Trecea un car funebru trimis de
( 6 feb 2012, 12:32:47
Azi la toate televiziunile pupincuriste se va difuza Marsul funebru al lui Chopin care va acompania imagini cu pedeliști rupandu-și hainele și plangand în hohote după dispariția mult iubitului lor premier unic Kim Boc Jong Emil.
13.1  RE: Trecea un car funebru trimis de
( 6 feb 2012, 13:06:52
Nu se va intampla asa ceva in PDL.Pana acum au dat dovada ca isi asuma orice,nu acelasi se poate spune si depre USL.
14.   Comentariu trimis de
( 6 feb 2012, 14:23:45
Nu crede-ti ca toti cei l-au sustinut pe Boc ar trebui sa plece odata cu el? Avem si noi aici la Suceava din aia care isi musca miinile acum ca l-au tradat pe Blaga la alegerile din partid.Dar ma rog,odata totul se plateste in viata!!!
14.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 feb 2012, 15:18:29
DA CINE ERA BLAGA DE L-AU TRADAT. CE INSEAMNA PENTRU TINE TRADARE?
14.2  RE: Comentariu trimis de
( 6 feb 2012, 15:22:36
CU SIGURANTA CEI CARE L-AU SUSTIN PE BOC LA SUCEAVA NU VOR AFIRMA NICIODATA ALTCEVA.SI LA SUCEAVA S-AU FACUT MULTE . CU SIGURANTA ESTI PUI DE USL-IST SI NU VEZI BINE , DE N-AI REALIZAT ASTA
14.3  RE: Comentariu trimis de
( 7 feb 2012, 08:58:23
pai USL nu este niciodata de acord cu lucrurile bune care se fac pentru judet,dupa ei nu ar trebui sa se realizeze nimic,pe ei ii doare de guvernare,dar ce program de guvernare au ca nu a auzit nimeni nimic.
15.   .. trimis de
( 6 feb 2012, 16:33:15
Abcdar nu pot spune decat..respect!esti pata de culoare de aici!mclean in schimb e desteptul pe aici,nu ai cum sa te bagi peste el pt ca le stie pe toate...ii injura pe toti..ii catalogheaza..e tatal lor cum se spune!as da orice pt 1min fata in fata cu dumnealui!se poate mc?
16.   THUNDER_bird, cata-ti de lucru pe la biblioteca trimis de
( 6 feb 2012, 23:18:00
e unu pe aici care se pricepe la toate, pardon la toante. el insusi se crede copilu' lu' tesla si macane ca un tractor stricat. ba apare, ba dispare, ba este mare smardoi.
neuronul lui needucat intra deseori in vibratii necontrolate pt ca locuieste intr-o cavitate rezonanta unde bantuie ecoul intunecat al naivitatii.

tuturor le raspunde aruncand cu rahh_atul de care incearca sa scape...dar nu reuseste pt ca asa miroase si singurul neuron care se pare ca i-a mai ramas. in timp ce unul se intitula razboinicul luminii, altul se intituleaza THUNDER_bird.

asa ca daca nu intelegi mare lucru de la ziar, poti incepe cu clasa pregatitoare...you magic THUNDER_bird.

16.1  RE: THUNDER_bird, cata-ti de lucru pe la biblioteca trimis de
( 7 feb 2012, 09:02:36
Mclean este la fel ca toti sclavii amarati platiti de USL sa injure PDL.Ar trebui mai mare atentie la limbaj,dar daca asa vor sefii lui el nu se poate schimba!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei