Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2012 - Anul XVII, nr. 29 (4934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O viziune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Care va să zică Steaua l-a pierdut pe Chipciu pentru dubla cu Twente... Dar ca să-l piardă nu trebuia să-l şi aibă înainte?! E bine s-avem probleme ca să scriem despre ele. Nu-mi amintesc vreun jucător care să fi aterizat la Steaua şi să fi rupt norii din secunda doi. Acest Chipciu poate avea foarte bine traiectoria lui Szekely, şi el tot mijlocaş de bandă, cel mai bun fotbalist al unei echipe de provincie la vremea respectivă. Dacă Steaua stătea în Chipciu pentru a-i elimina pe olandezi, atunci e o notă proastă pentru ea.
Anul trecut, cam pe vremea asta, mă încumetam la nişte previziuni deste comportarea echipelor din pachetul fruntaş în retur. Am dat-o în bară doar cu CFR, pe care o vedeam pe podium. Presupunând că s-ar păstra proporţia, acum s-ar putea să mă înşel în privinţa lui Dinamo, pe care n-o văd capabilă să păstreze ritmul până la vară. Când Lucescu junior şi-a aranjat apele la Rapid, pe aceasta o vedeam principala favorită la titlu. Stilul păgubos al lui Mister X m-a făcut s-o cobor pe aceeaşi treaptă pe CFR, nici ea prea entuziasmantă, cu un antrenor cam instinctiv, lipsit de experienţă. Asta mi se pare a fi titlul de campioană, o afacere între ceferişti (doar denumirea simbolică a rămas din ei). Despre Steaua n-aş schimba un cuvinţel din ce am scris anul trecut şi nici n-o fac cât timp se află la cheremul lui Becali. Chiar dacă vor mai fi unele reuşite, acestea nu înseamnă decât simple guri de aer când mai ridică stăpânul cizma de pe grumazul echipei. Oţelul, după ce s-a liniştit cu Liga Campionilor şi după strângerea rândurilor în pregătirea de iarnă, poate reveni la nivelul de anul trecut, dar asta nu va fi suficient pentru a repeta performanţa, chiar dacă asta declară plin de emfază Dorinel. Cu toate că a avut loc în stilul grobian al lui Porumboiu, despărţirea Vasluiului de Hizo poate fi benefică. Am mai spus-o, stilul fostului antrenor nu era unul modern, se mergea la câştig aşteptându-se greşeala adversarului. Totuşi, presupunând că portughezul Ignacio se va plia perfect pe ceea ce se aşteaptă de la acest lot de jucători, distanţa faţă de vârf este prea mare şi nu se măsoară numai în puncte, ci şi în adversari de surclasat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O viziune.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O viziune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei