Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 302 (8219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colțul cititorului

Serbarea ”Magia sărbătorilor de iarnă, împreună de crăciun, indiferent de vârstă”, la Gura Humorului

În ziua de 21 Decembrie 2022, la Casa Seniorilor ''VIAȚĂBUNĂ'' din Gura Humorului s-a desfășurat serbarea:”Magia sărbătorilor de iarnă, împreună de crăciun, indiferent de vârstă”,organizată de Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.

Moderatorul evenimentului a fost Manuela Pentiuc, șef centru la Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Blijdorp „O Nouă Viață” Suceava – Centrul de servicii sociale pentru persoane adulte cu dizabilități.

Astfel, peste 20 de persoane adulte din locația gazdă, 30 de copii ai caselor și apartamentelor de tip familial din centru, la care s-au alăturat și alți 50 de elevi de la mai multe școli din Gura Humorului și Stulpicani, au participat la această serbare de Crăciun, deschisă de elevii clasei a III-a de la Școala GimnazialăNr. 1 Gura Humorului, urmați de fetele centrului care au interpretat colinde, de băieți care au urat, apoi de elevii Școlii Gimnaziale din Stulpicani care au avut momente folclorice în program urmate de tradiții și obiceiuri din Bucovina, colinde, capre, urși, ursari.

Un moment emoționant a fost și cel a doamnei educatoare din centru, Mirela Negrea,care a interpretat o colindăde suflet pentru toți cei prezenți în sală.

Mulțumim tuturor celor care au fost implicați în acest eveniment și amintim:

Gazdei noastre, tuturor reprezentanților Casei Seniorilor - ''ViațăBună'' din Gura Humorului, doamnei învățătoare Spinosu Dorina de la Școala GimnazialăNr. 1 din Gura Humorului, prof. dirigintă, Sutac Ana Maria de la Școala Gimnazialădin Stulpicani, prof. Maidan Sorin de la Școala Gimnazialădin Doroteia.

Moderatorul evenimentului, stimatadoamnă Manuela Pentiuc, a încântat publicul cu vocea ei frumoasă și costumația impecabilă.

Reprezentanții DGASPC Suceava au fost prezenți în sală și au susținut toți copilașii din centru, iar pe această cale mulțumim din tot sufletul pentru susținere: doamnei Margareta Isăilă - director executiv adjunct, domnului Florin Tărnăuceanu-șef în cadrul Serviciului pentru Protecția Copilului aflat în dificultate, doamnelor Daniela Moroșan, Alexandra Matei, Irina Jureschi - manageri de caz.

Mulțumim frumos partenerilor noștri: Serviciului Echipa Mobilă Gura Humorului din cadrul DGASPC Suceava,Rodica Ilisei - șef centru la Centrul de servicii multifuncționale de tip rezidențial Suceava- Echipa Mobilă Gura Humorului,

doamnei Brândușa Sorina Bialy- Coordonator personal de specialitate, Jana Sutac - asistent social, Popescu Liliana- psiholog.

Mulțumim organizatorilor acestui eveniment, doamnei Mihaela Pintilie - șef centru, doamnelor: Lorena Popovici, Mirela Maxim - psihologi în cadrul centrului, Maria Ulici - coordonator personal de specialitate.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul și susținerea sponsorilor: familiei Sultan din Gura Humorului, familiei Tătărau Mihai și Camelia din Gura Humorului, Fundația Te Aud România,

Tipografia Terra Design din Gura Humorului, prof. Sorin Maidan pentru asistență tehnică.

Evenimentul s-a încheiat cu împărțirea darurilor de către Moș Crăciun, constând în dulciuri. La finalul serbării toți cei prezenți în salăau avut parte de o masă bogată cu prăjituri, tartine, fructe și sucuri, toate acestea fiind asigurate de gazdanoastră și reprezentanții centrului.

 

Sărbători fericite tuturor !

Crăciun fericit!

La mulți ani, 2023!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serbarea ”Magia sărbătorilor de iarnă, împreună de crăciun, indiferent de vârstă”, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serbarea ”Magia sărbătorilor de iarnă, împreună de crăciun, indiferent de vârstă”, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei