Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 146 (7147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Între oglinzi paralele la Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului

Generația 2015-2019 își încheie activitatea de patru ani la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului. Aproximativ 300 elevi din 13 clase trăiesc în aceste zile emoțiile examenelor de competențe și foarte curând își vor dirija emoțiile spre probele scrise ale examenului de bacalaureat.

Fiecare generație își lasă amprenta asupra școlii prin rezultatele obținute, prin implicarea în proiecte de voluntariat sau prin promovarea imaginii colegiului în cadrul activităților organizate ca membri ai Consiliului Elevilor. Tineri optimiști, dornici de o viață perfectă, visători dar ancorați în realitate, temători dar cu speranțe, pasionați dar măcinați de incertitudini, elevii care termină în acest an sunt printre cei care vor începe viața, ne dorim ca noul început să fie desăvârșit.

Marșul absolvenților, organizat pe data de 30 iunie, a dorit să alunge ploaia și să anunțe frumosul oraș că finalul a sosit. Elevii participanți, îmbrăcați cu tricouri personalizate pentru fiecare clasă, au creat culoare, răsunet și atmosferă de sărbătoare.

Absolvenții din acest an au urcat pe scenă mai întâi pentru a primi diplomele de excelență, diplomele de merit și premiile în bani oferite de Asociația Părinților și Cadrelor Didactice ASPA GH. Șeful de promoție, Gabriel Grabovschi, din clasa a XII-a B, media generală 10, a onorat serbarea de premiere cu un discurs emoționant, moment urmat de predarea cheii colegiului elevilor din clasele a XI-a, reprezentați de Elisa Mălăncrăveanu(XIC) și Andrei Aldea(XIA).

Pentru premii obținute la olimpiade și concursuri internaționale și naționale au primit plachetă de excelență Georgiana Covaliu (XIIA), Diana Puițău (XIIC), Ianinka Monica Baleac (XIIF), Radu Rumega (XIIG). Scena a fost apoi plină, cei 29 de premiați cu diplomă de merit pentru premii obținute la olimpiade și concursuri județene au fost cei aplaudați de colegi. 

Premierea pe clase a fost însoțită de fotografierea întregului colectiv pe scenă iar momentele de maximă emoție au fost împărtășite de părinți sau bunici ai absolvenților. Flori, muzică, distincții, totul a intenționat să marcheze finalul a patru ani plini de activități, de dezamăgiri și succese, ani în care cu siguranță mulți dintre elevi s-au desăvârșit sau s-au integrat într-un grup mai mult sau mai puțin unit, ani de experiențe și experimente care au devenit amintiri speciale pentru fiecare dintre ei.

De la Casa de Cultură, clasele s-au deplasat la Primăria orașului unde au ciocnit un pahar de șampanie cu domnul primar Marius Ioan Ursaciuc, au semnat tricoul uriaș al generației și au primit certificatul de tânăr cetățean al orașului pe care îl vor schimba la revederea de 10 ani.

Unii deja așteaptă să devină studenți, alții au luat decizia de a începe să muncească, mulți vor fi medici, avocați, economiști, profesori, IT-iști, antreprenori sau orice le va oferi viitorul. Temelia devenirii lor este aici, la Colegiul Alexandru cel Bun, unde o echipă managerială energică și mereu în alertă, un colectiv de cadre didactice pregătite să formeze și să susțină, niște părinți mereu prezenți, au reușit să creeze ceea ce astăzi se desprinde pentru a se recrea prin educație permanentă, Generația 2015-2019. Diriginții claselor a XII-a mulțumesc pe această cale tuturor celor care au construit adolescenții de acum și le urează acestora succes și viață plină!

Profesor Cîmpan Brîndușa Luminița

Colegiul Alexandru cel Bun
Gura Humorului, Suceava
Generația 2015-2019 a Colegiului Alexandru cel Bun din Gura Humorului
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între oglinzi paralele la Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Între oglinzi paralele la Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac (de post) Preparatul este rapid şi simplu, dar foarte gustos. Este indicată servirea lui cât este călduţ, pentru a se menţine crocant şi plăcut.Avem nevoie de:Un pachet foi de plăcintă simple, 200 g margarină cu 80 la sută grăsime, 1 kg spanac, 2 cepe,... Citeşte