Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 62 (7063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă Rudi Plaiu, în scandalul familiilor de romi Plai şi Plaiu de la Mironu

Condamnat şi trimis în Penitenciarul Botoşani cu martori mincinoşi de profesie, în favoarea numitului Plai Marius, numai pentru ca fratele meu, Puiu Plaiu, să ajungă la închisoare. Aceşti martori cu numele Plai Gheorghe, zis „Giupca”, Plai Nuţa, soţia sa, şi Moldova Retuta, toţi din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, au fost audiaţi ca martori şi în anul 2008, când au fost propuşi de numitul Plai Marius ca să îl scoată dintr-o faptă de tentativă de omor, parte vătămată fiind Ciongu Ilarion Gogan. Am depus şi o plângere la DNA Bucureşti şi aştept să mi se facă dreptate, aceşti martori au dus în eroare organele judiciare, în favoarea lui Plai Marius şi împotriva fratelui meu – Puiu Plaiu.

Această persoană când depune o plângere fără a avea probe îi pune pe aceştia ca şi martori, care au fost audiaţi în mai multe dosare - 893/2014, 742/2010. Mai sunt şi alţi martori în favoarea sa, Plai Rafila – mama sa şi Plai Petronela – concubina sa. Toţi au acum dosare penale şi au fost depuse plângeri împotriva lor, de către fratele meu, Plai Puiu, pentru inducere în eroare a organelor judiciare şi mărturie mincinoasă. Ar trebui ca Parchetul Gura Humorului să le dea o diplomă pentru martori de profesie. Fratelui meu, Plai Puiu, i s-a respins şi proba cu martori, ceea ce este inadmisibil şi strigător la cer.

Notă a redacţiei: Cazul la care face referire Rudi Plaiu este o faptă de ameninţare pentru care fratele său, Puiu Plaiu, a fost condamnat definitiv la 1 an şi 2 luni de închisoare cu executare. Afirmaţiile de mai sus sunt în totalitate în răspunderea lui Rudi Plaiu, cel care le-a transmis în scris redacţiei noastre, cu solicitarea insistentă de a fi publicate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare deschisă Rudi Plaiu, în scandalul familiilor de romi Plai şi Plaiu de la Mironu.
 Vizualizări articol: 2124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scrisoare deschisă Rudi Plaiu, în scandalul familiilor de romi Plai şi Plaiu de la Mironu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei