Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 62 (7063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


CR7 și ți se va da

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cam așa s-ar putea rezuma ziua de marți din Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo se înalță maiestuos și lovește de două ori cu capul, a doua oară beneficiind de o decizie care greu ar fi fost acordată în direct, apoi profită de un penalty comis de omul lui Simeone și... adios, Atletico! Iar rezultatul care a completat seara, acest 7-0 al lui City cu Schalke, nu face decât să arate diferența de investiții dintre cele două campionate. Dați-mi voie să cred că nemții gândesc mai sănătos. Insularii nici nu mai știu ce vor, pe o parte ies din Europa, pe alta reintră. Cu 4 echipe!

Liverpool este cea de-a patra, tot niște nemți fiind victime, de data asta ăia mai aristocratici. Saltimbancul Neuer nu se potolește cu vedetismul, astfel că și-a îngropat iarăși echipa. Ceva emoții au fost în așteptarea replicii lui Messi, căci LC se pare că a început să fie percepută ca o afacere pe persoană fizică între el și Ronaldo. Rezultatul Barcelonei cu Real a stat vreo 20 de minute într-o oarecare cumpănă, după golul francezilor, dar Piticu a livrat la timp. În ultima vreme am observat la el că începe să nu se mai ferească de piciorul drept (gol și pasă de gol pentru Pique), ceea ce îi crește considerabil și aproape nedrept aria de exprimare.

Închei cu câteva gânduri despre turneul de la Indian Wells. Simona a fost învinsă cu arma ei, fuga, de o jucătoare de 19 ani demnă de o maratonistă. Apoi Vondrousova a clacat fizic în fața Svitolinei, căreia îi priește schimbul de energie cu Monfils, reciproca fiind valabilă și ea din plin. Francezul l-a aplatizat cu 6-0, 6-1 pe Kohlschreiber, cel care îl păcălise cumva pe Djokovic în turul precedent. Cu același scor ireverențios a fost tratată Muguruza de Bianca ”noastră” (conform gsp.ro, care a numit-o româncă între ghilimele)! Semifinala Svitolina-Andreescu este diseară în program, n-ar trebui ocolită. Cât despre Federer și Nadal, ei se plimbă prin deșert ca prin parc, mai au câte un pas până când se vor revedea, ca într-o ecranizare de succes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CR7 și ți se va da.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CR7 și ți se va da5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei