Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 62 (7063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nebunie la Zamostea

Minora care a născut un copil făcut cu tatăl ei a stat la doi pași de acesta până acum câteva zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Șocantul caz al bărbatului care a fost arestat preventiv acum două zile sub acuzația că a întreținut relații sexuale în mai multe rânduri cu fiica sa, în vârstă de 14 ani, minora dând naștere și unui copil din relația incestuoasă, șochează de la un capăt la altul. Minora care a născut un copil în aprilie 2017 stă în casa mamei sale (concubina tatălui său) în comuna Zamostea, iar acolo a fost și domiciliul tatălui ei. Mai mult, după ce grozăvia a ajuns la urechile anchetatorilor, iar minora a obținut un ordin de protecție, tatăl s-a mutat la o casă aflată la aproximativ 200 de metri de domiciliul concubinei, practic la doi pași de minoră și de bebeluș.

 

Protecția Copilului nu a știut nimic despre acest caz

Detaliile scandaloase nu se opresc aici.

Direcția de Protecție a Copilului Suceava nu a știut nimic despre ce s-a întâmplat în familie până acum două zile, când presa a relatat despre cazul bărbatului arestat pentru relații sexuale cu fiica sa. Cei de la Protecția Copilului spun că nu aveau de unde să ştie, atâta timp cât nu au primit nici o informare, de la polițiști, procurori sau de la Primăria Zamostea. Cert este că minora nu a avut parte până acum de consiliere psihologică sau de alt ajutor.

După primele verificări efectuate ieri, cei de la Direcția de Protecție a Copilului Suceava au precizat că minora este elevă la un liceu din municipiul Suceava, iar de îngrijirea copilului care va împlini în curând vârsta de doi ani se ocupă bunica maternă.

“Abia astăzi am primit sesizarea cu privire la acest caz, formulată de Poliția orașului Siret - Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți, înregistrată la sediul DGASPC Suceava în data de 14.03.2019.

Am solicitat anchetă socială de la Primăria comunei Zamostea cu privire la situația celor două minore și a familiei, urmând ca echipa serviciului de Urgențe să stabilească un traseu pentru a se deplasa pe teren, la domiciliul minorei pentru a evalua situația și a identifica nevoile celor două minore, mamă și fiică”, ne-a transmis oficial Direcția de Protecție a Copilului Suceava.

 

Arestat acum două zile, deși faptele sunt vechi

Din cercetările derulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți rezultă că inculpatul, Valeriu S., în vârstă de 62 de ani, a întreținut relații sexuale cu fiica sa în perioada iulie-august 2016, la intervale diferite de timp, profitând de faptul că fata era în îngrijirea sa. Minora a născut o fetiță în luna aprilie 2017, iar cercetările derulate de aici încolo au dus la descoperirea oribilelor fapte.

Bărbatul a fost pus sub acuzare abia în această săptămână pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, fiind reținut pentru 24 de ore din cursul zilei de marți, 12 martie. A doua zi, miercuri, inculpatul a fost prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Rădăuți a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile.

Aceste măsuri luate aparent foarte târziu sunt legate probabil de rezultatele testelor de paternitate pe care anchetatorii le-au așteptat pentru a proba faptele.

 

Violențele de acum câteva luni: și-a înjunghiat concubina, a încercat să dea foc casei, apoi și-a tăiat gâtul

Bărbatul în vârstă de 62 de ani era și foarte violent, după cum relevă un episod petrecut recent, în luna noiembrie a anului trecut. La vremea respectivă, deși avea ordin de restricție prin care nu avea voie să se apropie de casa concubinei, sexagenarul a forțat ușa de la intrare și a dat buzna în locuință. Femeia dormea în pat în momentul în care bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu pumnii de mai multe ori. A scos apoi cuțitul și i-a aplicat câteva lovituri în zona capului, în piept, pe spate și pe umăr, provocându-i mai multe plăgi tăiate. După comiterea agresiunii, bărbatul a ieșit afară și s-a îndreptat spre anexele locuinței, unde, folosind o țigară, a dat foc grajdului cu furaje cu o suprafață de circa 40 de metri pătrați, care a fost distrus în totalitate. Intenția acestui a fost de a da foc întregii gospodăriei. După scandalul monstru provocat, în timp ce era căutat de polițiști, bărbatul și-a băgat cuțitul în gât. El a ajuns la spital cu leziuni grave, dar a scăpat cu viață.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minora care a născut un copil făcut cu tatăl ei a stat la doi pași de acesta până acum câteva zile.
 Vizualizări articol: 2748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Minora care a născut un copil făcut cu tatăl ei a stat la doi pași de acesta până acum câteva zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei