Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2014 - Anul XIX, nr. 296 (5805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Performanţă şi rezultate la Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă”

Elevii Şcolii Gimnaziale ,,Ion Creangă” din Suceava au făcut din nou dovada seriozităţii la învăţătură şi a talentului lor, obţinând premii importante la concursurile şi olimpiadele desfăşurate în acest an şcolar.

Astfel, la Concursul Internaţional de matematică Memorialul ,,David Hrimiuc”, desfăşurat la Gura Humorului, a obţinut premiul al II-lea eleva Ţebrean Andreea, la clasa a V-a, iar premiul al III-a a fost câştigat de eleva Pricopaş Adelina, la clasa a VIII-a. La Concursul Naţional de Matematică ,,LuminaMath” au obţinut premiul al II-lea elevii Anton Mihnea, Pelinari Matei, la clasa a IV-a, premiul al III-lea - elevii Babliuc Alexia, Chiriloaiei Denisa, Golea Diana, Huzdup Daria, Vărzaru Miruna, la clasa a IV-a, şi Ţebrean Andreea, la clasa a V-a.

Olimpiada judeţeană de lingvistică a reprezentat un succes absolut pentru elevii Roznovan Diana (cl. a VII-a) şi Arotăriţei Robert (clasa a VIII-a), aceştia obţinând locul I şi calificarea la etapa naţională. De asemenea, au obţinut premiul al II-lea eleva Hatnean Cristina, la clasa a VII-a, şi Vasileniuc Andrei, la clasa a VIII-a.

Concursul judeţean ,,Lectura ca abilitate de viaţă” a adus o altă calificare la etapa naţională pentru eleva Popescu Irina, din clasa a VIII-a, care a obţinut premiul I.

La concursul judeţean de cultură civică intitulat ,,Drepturile omului, drepturile mele” a obţinut locul I echipajul Scolii Gimnaziale ,,Ion Creangă” din Suceava, format din elevele Danciu Ilinca şi Popescu Irina, din clasa a VIII-a, şi Oprea Diana, din clasa a VII-a.

Multe alte premii şi menţiuni s-au obţinut la concursurile „Evaluare în educaţie”, la matematică, dar şi la limba engleză, precum şi la concursurile de matematică ,,Euclid” şi ,,Arhimede”.

Profesorii care i-au îndrumat merită de asemenea felicitări pentru munca depusă în pregătirea elevilor. Aceştia sunt: Andrian Alina, Murariu Dorina şi Isopescu Dorin, la matematică, Paşcan Loredana şi Finaşcu Dorel, la limba şi literatura română, Aungurencei Gabriela, la cultură civică, Grădinaru Adriana şi Ştefan Liliana, la învăţământ primar.

,,Ne bucurăm că şi în acest an şcolar elevii noştri au avut un start foarte bun, făcând cinste şcolii prin rezultatele obţinute şi le dorim mult succes celor trei elevi ai noştri, care vor reprezenta judeţul Suceava la etapa naţională a olimpiadelor şcolare”, a declarat d-na prof. Dorina Murariu, directorul şcolii, felicitându-i atât pe elevi, cât şi pe profesorii îndrumători. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Performanţă şi rezultate la Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă”.
 Vizualizări articol: 2101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Performanţă şi rezultate la Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei